VIRAL

O γιος του Σουάρες προπονείται στα ψαλιδάκια!

Barcelona forward Luis Suarez celebrates after Real defender Raphael Varane scores an own goal during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas)
Barcelona forward Luis Suarez celebrates after Real defender Raphael Varane scores an own goal during the Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Real Madrid and FC Barcelona at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday Feb. 27, 2019. (AP Photo/Andrea Comas) AP PHOTO/ANDREA COMAS

Ο Λουίς Σουάρες κουβαλάει την τρέλα που έχει εντός γηπέδου και έξω από αυτό, με τον γιο του να είναι ο "τυχερός," δοκιμάζοντας το ποδοσφαιρικό του ταλέντο στο σπίτι της οικογένειας (VIDEO).

"Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά" θα υποστηρίξουν αμέσως πολλοί ενώ άλλοι θα χρησιμοποιήσουν πιο επιστημονικούς όρους, αναφερόμενοι στα ποδοσφαιρικά γονίδια που μεταλαμπάδευσε ο Λουίς Σουάρες στον γιο του.

Όπως και να προσπαθήσεις πάντως να το περιγράψεις, το σίγουρο είναι ένα: πως την αγάπη και το πάθος που έχει για την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεάλ φορ της Μπαρτσελόνα την έχει και ο γιος του.

Απόδειξη το video που θέλησε να μοιραστεί με τους αμέτρητους φανς του ο Σουάρες, όπου σε αυτό φαίνεται ο γιος του να έχει να μετατρέψει το δωμάτιό του σε ποδοσφαιρικό γήπεδο με την παρουσία τέρματος και να προσπαθεί να σκοράρει με θεαματικό ανάποδο ψαλίδι.

Αν μη τι άλλο, οι προσπάθειές του είναι καθόλα εντυπωσιακές...

Photo Credits: AP Photo/Andrea Comas

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ