ΣΤΗΛΕΣ

Ο σκύλος-τερματοφύλακας που είπε "όχι" σε εκτέλεση πέναλτι!

Ο σκύλος-τερματοφύλακας που είπε "όχι" σε εκτέλεση πέναλτι!

Η εισβολή τετράποδων στους αγωνιστικούς χώρους είναι κάτι που έχει συνηθίσει το μάτι μας, όμως δεν μπορεί να πει κανείς το ίδιο και για απόκρουση που έκανε σκύλος (!) σε εκτέλεση πέναλτι (VIDEO).

Τα σκυλιά χαρακτηρίζονται από πολλούς, ως μερικά από τα ευφυέστερα ζώα πάνω στον πλανήτη, είναι όμως κάποιες φορές που έρχεται η ίδια πραγματικότητα να διαψεύσει την πιο τρελή φαντασία.

Αναφερόμαστε στο απίστευτο σκηνικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μεταξύ ερασιτεχνικών ομάδων, με ένα σκυλί ράτσας Ντάτσχουντ να αποδεικνύεται πως "έχει" μέχρι και τη θέση του τερματοφύλακα.

Και αυτό γιατί ενώ ο πραγματικός γκολκίπερ διάλεξε λάθος γωνία και ο εκτελεστής ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει το γκολ του από την άσπρη βούλα, ένα σκυλί πετάχτηκε ξαφνικά πάνω στη γραμμή της εστίας και απέκρουσε θεαματικά τη μπάλα!

Το γκολ δεν μπήκε, άπαντες έμειναν αρχικά να αναρωτιούνται για το αν έπρεπει να επαναληφθεί το πέναλτι ενώ ο οι θεατές στο γήπεδο δεν έχασαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τη θρυλική επέμβαση του σκύλου-τερματοφύλακα που έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση της εστίας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ