VIRAL

Ο Σκούφαλης ξανάκανε τη ραμπόνα του 2011!

Ο Σκούφαλης ξανάκανε τη ραμπόνα του 2011!

Πέντε χρόνια μετά τη θρυλική ραμπόνα του Μανώλη Σκούφαλη, οι μνήμες αναβίωσαν στα Ιωάννινα, καθώς ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΣ φόρεσε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και επανέλαβε τη μαγική ενέργειά του! (VIDEO)

Στις 8 Μαΐου του 2011, o ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχθηκε τον Εθνικό Αστέρα του Γιάννη Πετράκη και "σφράγισε" με επιβλητικό τρόπο την άνοδο στη Super League, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στα... αλώνια της Β' Εθνικής.

Οι Ηπειρώτες επικράτησαν με 2-0, όμως στην ιστορία έμεινε το φανταστικό γκολ του Δημήτρη Σιαλμά με ανάποδο ψαλίδι, ύστερα από εκπληκτική ατομική ενέργεια και σέντρα με ραμπόνα(!) του Μανώλη Σκούφαλη.

Πέντε χρόνια αργότερα, το θρυλικό γκολ του ΠΑΣ αναβίωσε στο πλαίσιο της αθλητικής εκπομπής "Sports Arena" που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος του " Sport24 Radio 103,3", Νίκος Σκούμπος και η Έλενα Αντωνίου στο Ioannina TV.

Ο "Μανόλο" φόρεσε ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του και με τη βοήθεια του Νίκου Μπουκουβάλα που ανέλαβε το ρόλο του Δημήτρη Σιαλμά, πραγματοποίησαν το... remake της συγκεκριμένης φάσης. Μπορεί να χρειάστηκαν τέσσερις προσπάθειες, αλλά το αποτέλεσμα τους δικαίωσε!

Δείτε το VIDEO:

Θυμηθείτε το θρυλικό γκολ:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ