VIRAL

Σιόβας: "Πήρα την φανέλα του μεγάλου αρχηγού Σπανούλη"

Σιόβας: "Πήρα την φανέλα του μεγάλου αρχηγού Σπανούλη"

Με τον Δημήτρη Σιόβα στο πλευρό του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Ρεάλ Μαδρίτης,ενώ ο κεντρικός αμυντικός της Λεγανές πήρε και μία υπογεγραμμένη φανέλα του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Δημήτρης Σιόβας τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Ισπανία, αλλά δεν ξεχνά το ερυθρόλευκο παρελθόν του και ο νυν κεντρικός αμυντικός της Λεγανές φωτογραφήθηκε με τον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague αντιμετωπίζει στην Ισπανία την Ρεάλ Μαδρίτης και ο νυν στόπερ της Λεγανές βρέθηκε στο ξενοδοχείο της "ερυθρόλευκης" αποστολής και φωτογραφήθηκε μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Δημήτρης Σιόβας μάλιστα πήρε μία υπογεγραμμένη φανέλα του Kill Bill και δημοσίευσε το σχετικό "κλικ" στο Instagram. Ο κεντρικός αμυντικός εν συνεχεία βρέθηκε στο Wizink Center φορώντας την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη και δήλωσε στην κάμερα της Nova πως "η ζωή στην Ισπανία είναι πολύ καλή και πιο ήρεμη σε σύγκριση με αυτή στην Αθήνα.. Μου αρέσει εδώ και αρέσει και στην οικογένειά μου, αλλά κάποια στιγμή ελπίζω να γυρίσω στην Αθήνα και να τελειώσω την καριέρα μου".

Σιόβας: "Πήρα την φανέλα του μεγάλου αρχηγού Σπανούλη"

Όσον αφορά την φανέλα του Βασίλη Σπανούλη είπε πως "την έχω πάρει από τον μεγάλο αρχηγό. Ελπίζω να κάνει ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Ήμουν και πέρσι εδώ, όταν νικήσαμε. Έμαθα πως δεν παίζει ο ψηλός (σ.σ. Μιλουτίνοβ)".

Τέλος, αναφέρθηκε στην Λεγανές λέγοντας πως "σε σύγκριση με τον Ολυμπιακό δεν είναι μεγάλη ομάδα. Κυνηγάμε να μείνουμε στην κατηγορία, χθες κάναμε ροτέισον και πιστεύομε πως θα πετύχουμε τον στόχο μας".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ