VIRAL

Ο Σέρχιο Ράμος αποκάλυψε κατά λάθος στο Instagram τη ψήφο του

Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Girona in Madrid, Spain, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Sergio Ramos celebrates after scoring during a Spanish Copa del Rey soccer match between Real Madrid and Girona in Madrid, Spain, Thursday, Jan. 24, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος, ψήφισε στις βουλευτικές εκλογές της Ισπανίας, την Κυριακή (10/11), ωστόσο στο story που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram αποκάλυψε κατά λάθος τη ψήφο του.

Ούτε το αριστερικό ούτε το συντηρητικό πολιτικό μπλοκ κατάφερε να συγκεντρώσει ξεκάθαρη πλειοψηφία στις βουλευτικές εκλογές, που διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ισπανία - την τέταρτη καταφυγή στις κάλπες μέσα σε τέσσερα χρόνια - από τις οποίες προέκυψε ένα κοινοβούλιο με κατακερματισμένη την πολιτική ισχύ.

Ο Σέρχιο Ράμος μετά το γκολ που πέτυχε με εκτέλεση πέναλτι κόντρα στην Έιμπαρ, το Σάββατο στην άνετη νίκη (0-4) της Ρεάλ στο Ιπουρούα, πήγε την Κυριακή (10/11) να ψηφίσει. Ιδιαίτερα δραστήριος στα social media ο αρχηγός των μερένγκες ανέβασε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την ώρα εισόδου στο εκλογικό κέντρο μαζί με τη σύζυγό του, Πιλάρ Ρούμπιο, και το παιδί τους.

Ο καπιτάν έστειλε μήνυμα κατά της αποχής - "ήρθαμε ν' ασκήσουμε το δικαίωμά μας, ψηφίστε όποιον θέλετε, αλλά ψηφίστε" η ατάκα του - αλλά κατά λάθος αποκάλυψε τη ψήφο τους. Όπως φαίνεται από το ψηφοδέλτιο που κρατούσε στο χέρι του πριν μπει στο παραβάν, ψήφισε το κεντροδεξιό Λαϊκό Κόμμα του Πάμπλο Κασάδο, το οποίο αναδείχθηκε δεύτερο με ποσοστό 20,8 % και 88 έδρες.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ