VIRAL

Ο Σαλάχ στο μουσείο των Beatles

Ο Σαλάχ στο μουσείο των Beatles

Για τις ανάγκες συνέντευξης που παραχώρησε, ο Μοχάμεντ Σαλάχ επισκέφθηκε το μουσείο των Beatles και χτύπησε για λίγο τα τύμπανα ως άλλος Ρίνγκο Σταρ.

Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, έχοντας σκοράρει 39 φορές φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας και 11 ασίστ, βρέθηκε στο μουσείο των Beatles και μάλιστα έπαιξε και λίγο ντραμς σαν άλλος... Ρίνγκο Σταρ, λέγοντας πως είναι ιδιαίτερο να παίζεις για τη Λίβερπουλ.

Ο αστέρας των "ρεντς" βρέθηκε εκεί για τις ανάγκες συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτικό δίκτυο και έδειξε να απολαμβάνει πολύ την παρουσία του εκεί. Παράλληλα, έδειξε ικανοποιημένος από την παρουσία του στο Λίβερπουλ και έστειλε μήνυμα παραμονής.

"Είναι κάτι το μοναδικό να παίζεις για τη Λίβερπουλ", ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δύο νικηφόρες αναμετρήσεις με την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League και την πρόκριση στα ημιτελικά:

"Οι βραδιές του Champions League είναι μοναδικές για τους φιλάθλους. Η ατμόσφαιρα στο πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι ήταν κάτι το μοναδικό. Η πρώτη φορά που έβλεπα κάτι τέτοιο".

Τέτοιες δηλώσεις αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας στους φίλους της Λίβερπουλ για την παραμονή του Σαλάχ και τη νέα σεζόν. Κάτι που μένει να αποδειχθεί και το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Σαλάχ στο μουσείο των Beatles
Ο Σαλάχ στο μουσείο των Beatles
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ