VIRAL

Ο Ράσφορντ έπαθε Μήτρογλου: Ικανοποιημένος με τους τρεις βαθμούς σε νοκ-άουτ ματς

Manchester United's Marcus Rashford applauds at the end of the English League Cup soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, Wednesday, Oct. 30, 2019. Rashford scored twice in Manchester United's 2-1 win. (AP Photo/Ian Walton)
Manchester United's Marcus Rashford applauds at the end of the English League Cup soccer match between Chelsea and Manchester United at Stamford Bridge in London, Wednesday, Oct. 30, 2019. Rashford scored twice in Manchester United's 2-1 win. (AP Photo/Ian Walton) AP

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν ο πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Γιουνάιτεντ επί της Τσέλσι στο League Cup, αλλά στις δηλώσεις του μετά από το ματς τα μπέρδεψε όπως κάποτε ο Κώστας Μήτρογλου (VIDEO).

Απόλυτος πρωταγωνιστής της πρόκρισης της Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του League Cup Αγγλίας ήταν ο Μάρκους Ράσφορντ. Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε δύο φορές εις βάρος της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ και βοήθησε την ομάδα του να πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

Το highlight, βέβαια, της βραδιάς ήταν άλλο. Οι δηλώσεις του Ράσφορντ. Ο νεαρός φορ, λοιπόν, είπε πολλές φορές στην κάμερα πόσο καλό κάνει στην ομάδα του και πόσο ικανοποιημένος είναι που έρχονται οι τρεις βαθμοί. Μόνο που το Τσέλσι - Γιουνάιτεντ ήταν νοκ-άουτ παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Μάρκους Ράσφορντ μας θύμισαν τον δικό μας Κώστα Μήτρογλου. Στα μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στην Βραζιλία, ο "Μητρογκόλ" ήταν ο κορυφαίος στα δύο παιχνίδια της πρόκρισης επί της Ρουμανίας. Στις δηλώσεις του κι εκείνος τόνισε πόσο σημαντικοί ήταν οι τρεις βαθμοί.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ