VIRAL

Ο Ράμος έβρισε τη μάνα του Όντεγκααρντ

Ο Ράμος έβρισε τη μάνα του Όντεγκααρντ

Η Σοθιεδάδ νίκησε (3-4) τη Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και την απέκλεισε από το Copa del Rey, με τον Μάρτιν Όντεγκααρντ και τον Σέρχιο Ράμος να εκτοξεύει διάφορα άσχημα για τη μητέρα του Νορβηγού.

Η Σοθιεδάδ νίκησε (3-4) τη Ρεάλ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και την απέκλεισε από το Copa del Rey. Ο Μάρτιν Όντεγκααρντ που ανήκει στους Μαδριλένους, άνοιξε το δρόμο την πρόκριση των Βάσκων στα ημιτελικά του Copa del Rey. Αυτό ήταν το πρώτο ματς που δέχεται τέσσερα γκολ επί εποχής Ζιντάν.

Το wonderkid από τη Νορβηγία που δεν χωρούσε στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν, δεν έχει στεριώσει στους μερένγκες - τον απέκτησαν το 2015 από τη Στρόμγκοτσετ αλλά παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Χέρενφεϊν και Φιτέσε - πλήγωσε την ομάδα στην οποία ανήκει. Αυτό ήταν έκτο γκολ (έχει και οκτώ ασίστ) σε 23 επίσημα ματς την τρέχουσα σεζόν.

Ο αρχηγός της Ρεάλ, Σέρχιο Ράμος, σε μια φάση δέχθηκε χτύπημα από τον Όντεγκααρντ και τότε δεν συγκρατήθηκε και γύρισε και άρχισε να τον βρίζει, λέγοντας πολύ άσχημα πράγματα για τη μητέρα του.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ