VIRAL

Ο Ραμί νόμιζε ότι η Μύκονος βρίσκεται στην Κροατία (VIDEO)

France defender Djibril Sidibe, right, holds the World Cup trophy as midfielder Steven N'Zonzi, left, speaks with defender Adil Rami during an official reception at the Elysee Presidential Palace in Paris, Monday, July 16, 2018. France is readying to welcome home the national soccer team for a parade down the Champs-Elysees, where tens of thousands thronged after the team's 4-2 victory over Croatia Sunday. (Ludovic Marin/Pool Photo via AP)
Ραμί LUDOVIC MARIN/POOL PHOTO VIA AP

Ο στόπερ της εθνικής Γαλλίας, Αντίλ Ραμί, θέλησε να ανταποδώσει το κοπλιμέντο που του έκανε η πρόεδρος της Κροατίας μετά τον τελικό του Μουντιάλ και υπέπεσε σε γκάφα για τη Μύκονο (VIDEO)

Ο Αντί Ραμί πίστευε ότι η Μύκονος βρίσκεται στην Κροατία και όχι στην Ελλάδα! Ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής Γαλλίας και της Μαρσέιγ διηγήθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε μετά τη λήξη του τελικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο (Γαλλία - Κροατία 4-2).

Η πρόεδρος της Κροατίας, Κολίντα Γκάμπαρ-Κιτάροβιτς, απευθυνόμενη στον Ραμί, του είπε: "Ωραίο μουστάκι". Τότε αυτός απάντησε: " Είναι επειδή λατρεύω την Μύκονο".

Τότε επενέβη ο συμπαίκτης του Ραμί, Ολιβιέ Ζιρού, λέγοντας: "Είσαι ανόητος; Η Μύκονος βρίσκεται στην Ελλάδα". Για να απαντήσει ο Ραμί: "Δεν ξέρω γιατί, αλλά πάντα μπέρδευα την Ελλάδα με την Κροατία".

Ludovic Marin/Pool Photo via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ