Ο πιο καμένος παίκτης του FIFA! Το πιο τρελό video των wixers

Ένα ακόμα τρομερό video από τους Wixers είναι στον αέρα και αυτή τη φορά έχει αθλητική χροιά. O Νικόλας Ράπτης είναι τόσο πωρωμένος με το FIFA που διαγράφει τα πάντα γύρω του, δεν μιλάει σε φίλους και γυναίκα. Ούτε στην τουαλέτα πάει, προτιμώντας να φορέσει ...πάνες!

Ατελείωτες ώρες μπροστά από μία οθόνη έχουν καταγράψει τα ανδρικά μάτια και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα αλλάξει αυτό.

Η παρέα των Wixers ξαναχτυπούν αυτή την φορά με ένα απίθανο video που δείχνει ένα -πραγματικά- καμένο να παίζει ανελλιπώς το νέο FIFA.

Από την στιγμή που το πήρε στα χέρια του ο Νικόλας Ράπτης, δεν ξεκόλλησε από την οθόνη ούτε δευτερόλεπτο. Ούτε τουαλέτα, ούτε φαγητό, ούτε ύπνο.

Το καλύτερο όμως είναι στο τέλος, όταν αποφασίζει (επιτέλους) να κοιμηθεί δίπλα στην αγαπημένη του...

Δείτε το video:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

H σουρεαλιστική ιστορία πίσω από το χαστούκι που έτσουξε το Ίντερνετ

Το πιο βαρύ χέρι του κόσμου βρήκε πρόσφορα μάγουλα για να διαλύσει κι έτσι απλά, γεννήθηκε ένα έπος.

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ