VIRAL

Ο παράνομος ερωτικός δεσμός "έκαψε" τον Πολιτάνο

Inter Milan's Matteo Politano celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Spal at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Matteo Politano celebrates after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between Inter Milan and Spal at the San Siro Stadium, in Milan, Italy, Sunday, March 10, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Τα προβλήματα για τον Ματέο Πολιτάνο δεν έχουν σταματημό καθώς πέρα από το ναυάγιο της μεταγραφής του στην Ρόμα, βγήκε στην επιφάνεια και η εξωσυζυγική σχέση που τελείωσε το γάμο του.

Η ανατολή του 2020 μόνο ευχάριστη δεν είναι για τον Ματέο Πολιτάνο, με τον παίκτη να θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρόμα στο πλαίσιο ανταλλαγής με τον Σπινατσόλα αλλά το deal να δείχνει να ναυαγεί οριστικά από τη στιγμή που η Ίντερ έκοψε στα ιατρικά τεστ τον αριστερό μπακ των Ρωμαίων.

Δεν είναι όμως ο παροπλισμός του στους Μιλανέζους το μοναδικό πρόβλημα που "καίει" τον 26χρονο εξτρέμ καθώς την ίδια ώρα βγήκαν στη φόρα λεπτομέρειες από την ιδιωτική του ζωή και συγκεκριμένα για το διαζύγιο που πήρε με την Σίλβια Ντι Βιντσέντσο.

Όπως αποκαλύπτει με δημοσίευμά του το εβδομαδιαίο ιταλικό περιοδικό "Oggi" (θα βγει την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στα περίπτερα), ο Πολιτάνο είχε κρυφό ερωτικό δεσμό με την 22χρονη Τζινέβρα Σότσι, πρώην σύντροφο του Πάουλο Ντιμπάλα, σχέση όμως που την έμαθε η σύζυγός του.

Η Σίλβια Ντι Βιντσέντσο είχε παντρευτεί τον Πολιτάνο τον Ιούνιο του 2018, για να ανακαλύψει όμως την απιστία του έχοντας προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ να τον παρακολουθήσει και να αποφασίζει να πάρει διαζύγιο από τον παίκτη των Μιλανέζων.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό "Oggi", ο Πολιτάνο απαθανατίζεται σε έξοδό του με την Τζινέβρα Σότσι, με την αποκάλυψη αυτή να έρχεται μάλιστα τη χειρότερη δυνατή στιγμή για τον παίκτη που βρίσκεται "στον αέρα", μεταξύ της Ίντερ και της Ρόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ