VIRAL

Ο Παπασταθόπουλος τραγουδάει Αργυρό και ο Ομπαμεγιάνγκ βάζει τα γέλια

Arsenal's Sokratis Papastathopoulos, left, celebrates with Arsenal's Pierre-Emerick Aubameyang after scoring his side's third goal during the Europa League round of 32 second leg soccer match between Arsenal and Bate at the Emirates stadium in London, Thursday, Feb. 21, 2019. (AP Photo/Matt Dunham)
Αubameyang, Papastathopoulos/AP IMAGES AP IMAGES

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραγούδησε μπροστά σε όλη την αποστολή της Άρσεναλ ένα κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού με τον Ομπαμεγιάνγκ να τραβάει βίντεο και να βάζει τα γέλια.

Έχει γίνει συνήθεια στις αποστολές των ομάδων οι ποδοσφαιριστές να τραγουδούν για τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Κάτι ανάλογο έγινε και στην Άρσεναλ με πρωταγωνιστή τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ο οποίος τραγούδησε μπροστά στην υπόλοιπη αποστολή των "κανονιέρηδων" με τον Ομπαμεγιάνγκ να τον τραβάει βίντεο και εν συνεχεία να βάζει τα γέλια.

Ο Έλληνας αμυντικός τραγούδησε το "τι να το κάνω" του Κωνσταντίνου Αργυρού και μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ζήλο την ώρα που τραγουδούσε. Βέβαια τι κατάλαβαν οι συμπαίκτες του από τους ελληνικούς στοίχους του τραγουδιού κανείς δεν μπορεί να ξέρει.


TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ