VIRAL

Ο Παπανικολάου έβλεπε ταυτόχρονα Ολυμπιακό Β' και Τσιτσιπά

Ο Παπανικολάου έβλεπε ταυτόχρονα Ολυμπιακό Β' και Τσιτσιπά

Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στο βοηθητικό του ΣΕΦ για να δει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β', παράλληλα όμως παρακολουθούσε μέσω κινητού και τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Κώστας Παπανικολάου, όπως και αρκετοί ακόμη "ερυθρόλευκοι" παίκτες και προπονητές, έδωσαν το "παρών" στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσουν τη νικηφόρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με την Ελευθερούπολη.

Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" τον Έλληνα γκαρντ παρέα με τον Νίκολα Μιλουτίνοβ να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο κινητό του πρώτου, παρακολουθώντας με μεγάλη αφοσίωση κάτι άλλο και σίγουρα όχι το παιχνίδι.

Την αποκάλυψη για το τι ακριβώς παρακολουθούσαν παράλληλα με την αναμέτρηση την έδωσε ο ίδιος με δική του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Για την ακρίβεια, όπως θα δείτε και στην ακόλουθη φωτογραφία, οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού παρακολουθούσαν το σπουδαίο παιχνίδι τένις που εξελισσόταν την ίδια ώρα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Ρότζερ Φέντερ και το οποίο ανέδειξε θριαμβευτή τον Έλληνα τενίστα που προκρίθηκε στον τελικό του ATP Final!

Photo Credits: Eurokinissi

Ιδού και τα... πειστήρια από τον ίδιο τον Παπανικολάου:

Ο Παπανικολάου έβλεπε ταυτόχρονα Ολυμπιακό Β' και Τσιτσιπά

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ