ΣΤΗΛΕΣ

Ο παίκτης - φάντασμα της Μπαρτσελόνα

Ο παίκτης - φάντασμα της Μπαρτσελόνα

Κατά την παρουσίαση των συνθέσεων των ομάδων από την ισπανική τηλεόραση για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Σεβίλλη απουσίαζε στα σχετικά γραφήματα ένας παίκτης των Καταλανών.

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 4-2 επί της Σεβίλλης, επανήλθε στην κορυφή της La Liga και το θέμα που απασχόλησε τους περισσότερους ήταν ο τραυματισμός του Λιονέλ Μέσι στο δεξί χέρι ο οποίος δεν ξέρουμε πόσο θα τον αφήσει εκτός γηπέδων.

Υπήρχαν όμως και κάποιοι που ασχολήθηκαν με τη λεπτομέρεια της λεπτομέρειας.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης στην τηλεοπτική κάλυψε παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο τα γνωστά τρισδιάστατα γραφήματα με τους παίκτες και τις θέσεις στις οποίες αγωνίζονται. Μόνο που κάποιος έλειπε. Από το σχετικό γράφημα δεν υπήρχε ο "Τσούμι" ή αλλιώς ο Χουάν Μπουντάριθ Μοβίγια όπως είναι το πλήρες όνομα του. Ο 19χρονος στόπερ βρέθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή την ανδρικής ομάδας και έτσι δεν υπήρξε η σχετική εικόνα του και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε ακριβώς από κάτω.

Ο παίκτης - φάντασμα της Μπαρτσελόνα

Όσοι θέλουν να τον δουν ποιος είναι δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το προφίλ του παίκτη στην επίσημη σελίδα της Μπαρτσελόνα πατώντας εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ