VIRAL

Ο Ογκουνσότο δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2!

Ο Ογκουνσότο δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Πάτρικ Ουγκονσότο έγινε ο δεύτερος ποδοσφαιριστής, ύστερα απ' τον Γιώργο Σαϊτιώτη, που δήλωσε συμμετοχή στο Survivor 2! Ο Νιγηριανός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως θέλει να γίνει o νέος... Ντάνος.

Η τεράστια επιτυχία του Surviror, αλλά και η ανάδειξη του Γιώργου Αγγελόπουλου σε νικητή του παιχνιδιού φαίνεται πως έχει βάλει σε σκέψεις αρκετούς πρώην και νυν ποδοσφαιριστές προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στο δημοφιλές ριάλιτι.

Έτσι, ύστερα απ' τον Γιώργο Σαϊτιώτη, ακόμη ένας παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Ο λόγος για τον πρώην επιθετικό του Εργοτέλη, του ΟΦΗ και του Ολυμπιακού Βόλου, Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Arena Press" εξέφρασε την επιθυμία του να γίνει νέος... Ντάνος.

"Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη. Το ίδιο έκανε και ο Σαϊτιώτης, με τον οποίο πλέον γίναμε και… μακρινοί συγγενείς. Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου. Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Νιγηριανός στράικερ διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και αγωνίζεται την τελευταία διετία στον Μακεδονικό. Έκτος απ' τις προαναφερθείσες ομάδες, έχει φορέσει τη φανέλα, μεταξύ άλλων, του Πανηλειακού, του ΑΠΟΕΛ, της Βέστερλο, της Λοκομοτίβ Πλόντβιβ και του Αρχαναϊκού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ