VIRAL

Ο Όφερμαρς σφράγισε την πρόκριση του Άγιαξ με θεϊκό πανηγυρισμό!

Ο Όφερμαρς σφράγισε την πρόκριση του Άγιαξ με θεϊκό πανηγυρισμό!

Λίγο μετά την ιστορική πρόκριση του Άγιαξ στα ημιτελικά του UCL, ο πρώην άσος του "Αίαντα" και νυν αθλητικός διευθυντής του Μαρκ Όφερμαρς πανηγύρισε ως... ποδοσφαιριστής μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς των Ολλανδών (VIDEO).

Έγραψε ιστορία! Η Γιουβέντους προηγήθηκε με τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο στον δεύτερο προημιτελικό του Τορίνου όμως ο Άγιαξ δεν το έβαλε κάτω, πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο στο δεύτερο ημίχρονο (Φαν Ντε Μπέεκ και Ντε Λιχτ οι σκόρερ) και πλέον βρίσκεται στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια.

Το αποτέλεσμα στο "Juventus Stadium" σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εμφάνιση είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ να ξεσπάσουν σε έξαλλους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, ωστόσο εκείνος που έκλεψε την παράσταση στο... τρίτο ημίχρονο δεν ήταν κάποιος παίκτης αλλά παράγοντας του "Αίαντα".

Συγκεκριμένα ο Μαρκ Όφερμαρς, με τον άλλοτε παίκτη της ομάδας του Άμστερνταμ και νυν αθλητικός διευθυντής να θυμάται τα νιάτα του και να κάνει βουτιά στο χορτάρι για να πανηγυρίσει, μπροστά από το πέταλο που φιλοξενούσε τους εκδρομείς οπαδούς του "Αίαντα".

Συμπέρασμα; Τα χρόνια πέρασαν και τα παραπανίσια κιλά στον Όφερμαρς είναι κάτι παραπάνω από εμφανή, όμως το πάθος για την ομάδα την οποία υπηρέτησε πιστά όταν κατάπινε τα χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο δεν έχει σβήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ