VIRAL

Ο Ντουέιν Γουέιντ στη Νεμέα, δοκίμασε ντόπιο κρασί

Dwyane Wade, left, and Gabrielle Union arrive at the LA Premiere of "L.A.'s Finest" at the Sunset Tower Hotel on Friday, May 10, 2019, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)
Dwyane Wade, left, and Gabrielle Union arrive at the LA Premiere of "L.A.'s Finest" at the Sunset Tower Hotel on Friday, May 10, 2019, in Los Angeles. (Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP) WILLY SANJUAN/INVISION/AP

Ο Αμερικανός σταρ, Ντουέιν Γουέιντ, που αποσύρθηκε φέτος από τη δράση, βρέθηκε στη Νεμέα και δοκίμασε ντόπιο κρασί. Δείτε τα post που έκανε στο instagram ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ.

Ένα από τα πιο διάσημα οινοποιεία της Ελλάδας επισκέφθηκε ο Ντουέιν Γουέιντ τις μέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός σταρ, που αποσύρθηκε φέτος από τη δράση στο ΝΒΑ, βρέθηκε στο οινοποιείο του Γιώργου Σκούρα και δοκίμασε ντόπιο κρασί, όπως τον Μέγα Οίνο, τον Λαβύρινθο, το Πέπλο, ετικέτες ευρέως διαδεδομένες εντός και εκτός συνόρων.

Ο 39χρονος με τη σύζυγό του απόλαυσαν την παρουσία τους στο πανέμορφο κτήμα , έβγαλαν φωτογραφία με τον Σκούρα, ο οποίος ήταν από τους πρώτους οινοπαραγωγούς που "πάντρεψε" την ποικιλία αγιωργίτικο με το CabernetSauvignon και έφτιαξε τον Μέγα Οίνο, μια ετικέτα πολύ διάσημη, αλλά και ακριβή.

Δείτε τα post που έκανε ο τρεις φορές πρωταθλητής του NBA:

Ο Ντουέιν Γουέιντ στη Νεμέα, δοκίμασε ντόπιο κρασί
Ο Ντουέιν Γουέιντ στη Νεμέα, δοκίμασε ντόπιο κρασί




TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ