VIRAL

Ο Νέβιλ πίκαρε Κάραγκερ και Λίβερπουλ μέσω φωτομοντάζ!

Ο Νέβιλ πίκαρε Κάραγκερ και Λίβερπουλ μέσω φωτομοντάζ!

Η αποτυχία της Λίβερπουλ να κατακτήσει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 29 χρόνια έδωσε την ευκαιρία στον Γκάρι Νέβιλ να "πειράξει" τον Τζέιμι Κάραγκερ με ποστάρισμα στο Twitter!

Το φινάλε της καλύτερης Premier League όλων των εποχών βρήκε την Λίβερπουλ να φτάνει στους 97 βαθμούς, που όμως δεν ήταν αρκετοί για να την φέρουν στην κορυφή μετά από 29 χρόνια απουσίας, με την Μάντσεστερ Σίτι να κάνει 14 διαδοχικές νίκες στο φινάλε και να πανηγυρίζει το δεύτερο σερί πρωτάθλημά της με απολογισμό 98 πόντων.

Αυτό πάντως δεν πτόησε τον Τζέιμι Κάραγκερ, με την άλλοτε σημαία των "κόκκινων" και νυν τηλεσχολιαστή του "Sky Sports" να γράφει στη σελίδα του στο Twitter για τη μάχη της κορυφής: "Συγχαρητήρια στην Μάντσεστερ Σίτι που κατέκτησε άξια την Premier League.

Σπουδαία προσπάθεια από την Λίβερπουλ και μία νίκη μακριά από τον αριθμό 6, μην το ξεχνάτε! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να νικήσει την Κάρντιφ και οι μπλε δεν ήταν ποτέ τόσο κακοί όσο τώρα".

Την ώρα πάντως που ο Κάραγκερ υπενθύμιζε στους φίλους των "κόκκινων" πως υπάρχει ο μεγάλος στόχος της κατάκτησης του 6ου Champions League στην ιστορία του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, με τον τελικό κόντρα στην Τότεναμ να είναι προγραμματισμένος για την 1η Ιουνίου στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης, ο Γκάρι Νέβιλ δεν έχανε την ευκαιρία για τρολάρισμα!

Τι έκανε; Πήρε μία φωτογραφία της ομάδας Νέων της Λίβερπουλ μετά τη νίκη τους επί της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του FA Youth Cup και άλλαξε τα πρόσωπα των παικτών, βάζοντας αυτά των Σαλάχ, Φαν Ντάικ αλλά και άλλων παικτών της ομάδας του Κλοπ!

Ειπλέον, πρόσθεσε την επιγραφή "Δεύτεροι της Premier League 2018-19", με αποτέλεσμα να φαίνονται σαν να πανηγυρίζουν οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ σε ειδική εξέδρα για την κατάκτηση της 2ης θέσης!

"Καλή σεζόν φίλε, μπράβο", ήταν το σχόλιο του άλλοτε αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τον Κάραγκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λίβερπουλ: Η ομάδα του Κλοπ έσπασε το ρεκόρ της Ρεάλ του Πελεγκρίνι
Μάντσεστερ Σίτι: Γιόρτασαν για την κούπα και στο Ετιχάντ!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ