VIRAL

Ο Νεϊμάρ έχασε τη μπάλα από έφηβο και τον "κόλλησε" στις πινακίδες!

Brazil's Neymar celebrates after scoring his side's opening goal during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Brazil's Neymar celebrates after scoring his side's opening goal during the round of 16 match between Brazil and Mexico at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Monday, July 2, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Σε τουρνουά "5x5", ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ψύχραιμα το γεγονός ότι έχασε τη μπάλα από έναν έφηβο και επιχείρησε να την ξαναπάρει, ρίχνοντας τον αντίπαλο του πρώτα στις πινακίδες και μετά στο χόρτο. (VIDEO).

Ο Νεϊμάρ δέχτηκε σκληρή κριτική στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας εξαιτίας των υπερβολικών του αντιδράσεων σε νορμάλ μαρκαρίσματα αντιπάλων αλλά και για το γεγονός πως αγωνιστικά δεν μπόρεσε να ηγηθεί της Βραζιλίας.

Ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται να απασχολήσει ξανά με αρνητικό τρόπο τον ποδοσφαιρικό κόσμο, αυτή τη φορά με μια αντίδραση του σε ένα τουρνουά "5x5" στη Βραζιλία, που διοργάνωσε ο ίδιος.

Ο Νεϊμάρ έχοντας τη μπάλα στα πόδια του αρχίζει τα κόλπα απέναντι στον έφηβο αντίπαλο του, που διατηρεί την κυριαρχία του και την κατάλληλη στιγμή κλέβει την μπάλα από τον Βραζιλιάνο σταρ.

Γεγονός που μάλλον δεν διαχειρίστηκε και τόσο ψύχραιμα ο Νεϊμάρ, που έσπευσε στην ανάκτηση της μπάλας πηγαίνοντας πολύ δυνατά πάνω στον έφηβο παίκτη, τον οποίο πρώτα "κόλλησε" στις διαφημιστικές πινακίδες και μετά έριξε στο χόρτο, αντιδρώντας με ένα ειρωνικό χαμόγελο στην απόφαση του ρέφερι να καταλογίσει φάουλ...

Δείτε το βίντεο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ