ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπολτ παρακαλάει τον προπονητή του να παίξει 5 λεπτά ακόμα (VIDEO)

Ο Μπολτ παρακαλάει τον προπονητή του να παίξει 5 λεπτά ακόμα (VIDEO)

Ο προπονητής του Μπολτ ήθελε να βγάλει τον Τζαμαϊκανό στο 70ό λεπτό, όμως εκείνος ήθελε να παίξει πέντε λεπτά ακόμα για να κυνηγήσει το χατ τρικ!

Το ποδοσφαιρικό του όνειρο ζει ο Γιουσέιν Μπολτ, προσπαθώντας να αποδείξει μπορεί να τα καταφέρει και στο γρασίδι. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός πέτυχε δύο τέρματα στη νίκη των Central Coast Mariners με 4-0 απέναντι στην Macarthur South West United.

Πέρα από το πρώτο του τέρμα, το οποίο έγινε viral μέσα σε λίγα λεπτά, τα όσα έγιναν πριν αλλά και μετά την επίτευξη του δεύτερου, έκαναν κι αυτά τον γύρο του κόσμου.

Την ώρα της μετάδοσης του αγώνα ο προπονητής των Central Coast Mariners, Μάικ Μέλβι, σχολίαζε την εμφάνιση του Τζαμαϊκανού μέχρι εκείνο το σημείο, εκθειάζοντας τον για την προσπάθειά του και το τέρμα που σημείωσε. Μόνο που αναγκάστηκε να διακόψει το σχόλιο του διότι ο Μπολτ πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο 68'.

Σε εκείνο σημείο αστειευόμενος είπε ότι σχεδίαζε να τον βγάλει αλλαγή στο 70ο λεπτό, αλλά ο Μπολτ μπορεί να ήθελε να προσπαθήσει για το χατ τρικ. Κι αυτό έγινε δευτερόλεπτα αργότερα. Ο Τζαμαϊκανός όταν τελείωσαν οι πανηγυρισμοί κοίταξε προς τον πάγκο ζητώντας να παίξει ακόμα πέντε λεπτά και φυσικά κανείς δεν του χάλασε το χατήρι...

Δείτε όλα όσα σας περιγράψαμε στο βίντεο που ακολουθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ