ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μπαλοτέλι κατέστρεψε το "καυτό" φιλί του Ινσίνιε με τη σύντροφό του

Italy's Mario Balotelli, right, points his finger as he talks with teammate Lorenzo Insigne, left, prior to the start of a 2014 FIFA World Cup, Group B, qualification match between Italy and Armenia in Naples, Italy, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Italy's Mario Balotelli, right, points his finger as he talks with teammate Lorenzo Insigne, left, prior to the start of a 2014 FIFA World Cup, Group B, qualification match between Italy and Armenia in Naples, Italy, Tuesday, Oct. 15, 2013. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Λορέντσο Ινσίνιε δημοσίευσε μία ρομαντική φωτογραφία στο Instagram μαζί με τη σύντροφό του όμως υπολόγιζε χωρίς τον ξενοδόχο, με τον Μάριο Μπαλοτέλι να "τρολάρει" τον φορ της Νάπολι.

Τώρα πλέον δεν μπορεί κανείς να είναι ήσυχος ακόμα και όταν βγαίνει για ένα ρομαντικό δείπνο μαζί με την αγαπημένη του.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να έχει στο μυαλό του ο Λορέντσο Ιντσίνιε, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία του από ρομαντικό ενσταντανέ μαζί με την αγαπημενη του Τζένι στο πλαίσιο κάποιας βραδινής τους εξόδου και... βρήκε τον μπελά του.

Χιλιομετρικά ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι αρκετά μακριά από την Νάπολη αγωνιζόμενος στην Νις, όμως με τη βοήθεια των social media ήρθε πιο... κοντά με τον συμπαίκτη του στην εθνική Ιταλίας, με τον "Super Mario" να κάνει το εξής χιουμοριστικό σχόλιο: "Α, εμένα δεν με αγαπάς πια; Νάνε Στρουντζ".

Αν πάντως κάποιος θέλει να παραμερίσει τη διάθεση του Μπαλοτέλι για πείραγμα και να μείνει στην ουσία, σας παραθέτουμε το μήνυμα αγάπης του επιθετικού των "παρτενοπέι" στην εκλεκτή της καρδιάς του:

"Σε εσένα που έχεις κάνει τη ζωή μου όμορφη μέχρι θανάτου. Σε εσένα που είσαι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη. Σε εσένα που είσαι απλά η ουσία των ημερών μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ