VIRAL

O Mουρίνιο διέκοψε συνέντευξη για να αποθεώσει τον Κέιν

O Mουρίνιο διέκοψε συνέντευξη για να αποθεώσει τον Κέιν

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εντυπωσιάστηκε από την τρομερή εμφάνιση του Χάρι Κέιν κόντρα στην Σαουθάμπτον και έσπευσε να διακόψει συνέντευξη του Άγγλου φορ για τον ανακηρύξει ο ίδιος ως MVP (VIDEO).

Η ήττα από την Έβερτον στο καλημέρα της φετινής Premier League προκάλεσε νεύρα στον Ζοζέ Μουρίνιο, που μίλησε για την άσχημη φυσική κατάσταση της ομάδας του και έφτασε στο σημείο να τα βάλει με τη διαιτησία για το γεγονός πως στη φάση του γκολ των αντιπάλων, το φάουλ χτυπήθηκε λίγα μέτρα πιο μπροστά από το σημείο που είχε κερδηθεί.

Μία εβδομάδα αργότερα ωστόσο, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά για την Τότεναμ αφού διέλυσε με το εμφατικό 5-2 την Σαουθάμπτον στο "Σεντ Μέρις" και ο Πορτογάλος τεχνικός πετούσε στα σύννεφα από ενθουσιασμό.

Ειδικά για τον Χάρι Κέιν, ο οποίος πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του, με τον Άγγλο διεθνή επιθετικό να βγάζει τέσσερις ασίστ στον Σον για τα πρώτα τέσσερα γκολ των σπιρουνιών και να τελειώνει το ματς βάζοντας και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ.

Κάπως έτσι, ο special one δεν κρατήθηκε και θέλησε να δώσει τα εύσημα στον Κέιν on camera, καθώς την ώρα που ο αρχηγός έδινε συνέντευξη εμφανίστηκε δίπλα του και δείχνοντάς τον, είπε κατηγορηματικά και χαμογελαστά: "Αυτός ήταν ο MVP".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότεναμ: Έσπασε τα κοντέρ το δίδυμο Κέιν - Σο
Σαουθάμπτον - Τότεναμ 2-5: Πεντάρα με σόου από Σον και Κέιν
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ