VIRAL

O Μόουι πήρε το πιο συγκινητικό μπόνους

Huddersfield Town's Aaron Mooy, center, celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester United at the John Smiths stadium in Huddersfield, England. Saturday, Oct. 21, 2017. (Nigel French/PA via AP)
Huddersfield Town's Aaron Mooy, center, celebrates scoring his side's first goal of the game during the English Premier League soccer match between Huddersfield Town and Manchester United at the John Smiths stadium in Huddersfield, England. Saturday, Oct. 21, 2017. (Nigel French/PA via AP) AP

Ο Άαρον Μόουι δέχτηκε ένα μπόνους ύψους πέντε λιρών από έναν λιλιπούτειο φίλο της Χάτερσφιλντ ο οποίος βρήκε το χαρτονόμισμα στο γήπεδο και ήθελε να το χαρίσει στον 27χρονο Αυστραλό.

Χρειάστηκε να περάσουν 65 χρόνια για να επικρατήσει και πάλι η Χάντερσφιλτν επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα "τεριέ" επιβλήθηκαν με 2-1 έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άαρον Μόουι ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

Ο 27χρονος Αυστραλός μεσοεπιθετικός έγινε αποδέκτης ενός εκ των πιο γλυκών μπόνους που έχει πάρει ποτέ παίκτης.

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Σεν Τζάρβις, έγινε αποδέκτης ενός γράμματος από έναν μικρό φίλο της Χάντερσφιλντ. Σε αυτό ο Άντα Μπανα έγραφε ότι βρήκε στο γήπεδο ένα χαρτονόμισμα των πέντε λιρών και επειδή δεν μπορούσε να το κρατήσει αποφάσισε να το δώσει στον... Μόουι.

"Ήμουν στον αγώνα της Χάντερσφιλντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Βρήκα 5 λίρες και τις έδωσα στον πατέρα μου επειδή δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι που δεν είναι δικό μας. Μπορείτε να ρωτήσετε τον κ. Ντέιβιντ Βάγκνερ εάν ο Άαρον Μόουι μπορεί να κρατήσει τα χρήματα γιατί έπαιξε καλά και σκόραρε χτες. Έχω βάλει τις 5 λίρες στον φάκελο" έγραφε το γράμμα το οποίο ανάρτησε αμέσως στον λογαριασμό του στο twitter ο Τζάρβις.

Λίγο αργότερα το περιεχόμενο του γράμματος του μικρού Άνταμ έγινε γνωστό και στον Μόουι ο οποίος δήλωσε ότι ανυπομονεί να συναντήσει από κοντά τον θαυμαστή του.

O Μόουι πήρε το πιο συγκινητικό μπόνους

Photo credits: Nigel French/PA via AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ