VIRAL

Ο Μανέ γέλασε μόλις είδε το βίντεο που κυκλοφόρησε μετά τον τσακωμό με τον Σαλάχ

Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Sadio Mane celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Η παρεξήγηση του Σαντιό Μανέ με τον Μοχάμεντ Σαλάχ ανήκει στο παρελθόν με τον Σενεγαλέζο να λύνεται από τα γέλια μόλις βλέπει το βίντεο συμφιλίωσης που είχε κυκλοφορήσει.

Στις αρχές της αγωνιστικής περιόδου, ο Σαντιό Μανέ είχε βγει εκτός εαυτού με τον συμπαίκτη του στην Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ, λόγω μιας πάσας που δεν πήρε από τον Αιγύπτιο στο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Ο Μανέ είχε ξεσπάσει στον πάγκο την ώρα που αποχωρούσε με τους συμπαίκτες του να τον συγκρατούν.

Η παρεξήγηση μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών λύθηκε, οι δύο τους συζήτησαν για το περιστατικό και συνεχίζουν πλέον να ταλαιπωρούν τις αντίπαλες άμυνες.

Στο πλαίσιο μίας συνέντευξης που έδωσε, ο 27χρονος εξτρέμ είδε το video συμφιλίωσης που είχε κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο μετά τον τσακωμό με τον Σαλάχ, που δείχνει δύο πιτσιρίκια να παίζουν μαζί και γέλασε με την ψυχή του.

Photo Credits: AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ