Ο λόγος που ο Μπόγρης άφησε μουστάκι

Ο Γιώργος Μπόγρης άφησε μουστάκι και για αυτό υπάρχει ένας σημαντικός λόγος. Διαβάστε γιατί προχώρησε σε αυτή την κίνηση...

Ο Γιώργος Μπόγρης στην "ανοικτή" προπόνηση του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Πέμπτης (8/11) τράβηξε τα φλας πάνω του, καθώς εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με νέο λουκ και  μουστάκι. Πολλοί πίστεψαν πως το έκανε λόγω στρατού, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ο 29χρονος σέντερ μάλιστα προχώρησε σε αυτή την συμβολική κίνηση, καθώς θέλησε να ευαισθητοποιήσει τιν κοινή γνώμη για θέματα που αφορούν την υγεία των ανδρών. Ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος έχει δείξει και άλλες φορές το κοινωνικό του πρόσωπο, εξήγησε μέσω Instagram τον λόγο που τον έκανε να εμφανιστεί με νέο λουκ και να γίνει μέρος  της δράσης "Movember".

"Το "Movember" είναι μία ετήσια δράση, στην οποία κατά την διάρκεια του μήνα Νοεμβρίου αφήνεις μουστάκι, ώστε να ευαισθητοποιήσεις για τα ανδρικά θέματα υγείας, όπως είναι ο καρκίνος του προστάτη και των όρχεων και η αυτοκτονία των ανδρών. Το ίδρυμα "Movember" διοργανώνει τις φιλανθρωπικές δράσεις, που φιλοξενούνται στo Movember.com. Ο στόχος του Movember είναι να αλλάξει την εικόνα της υγείας των ανδρών", έγραψε στο Instagram ο Γιώργος Μπόγρης.

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι φωτογραφίες της Kimberley Garner είναι ποίηση σε μπικίνι

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με ένα τρυφερό, fit και οριακά μαυρισμένο οπτικό σονέτο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ