VIRAL

Ο Κράουτς δεν έχει ιδέα τι είναι το Nations League και αναρωτιέται αν "it's coming home"

Stoke City's Peter Crouch comes on for his 143rd substitute appearance, a new English Premier League record, during the game against Brighton & Hove Albion during their English Premier League soccer match at the AMEX Stadium in Brighton, England, Monday Nov. 20, 2017. (Gareth Fuller/PA via AP)
Stoke City's Peter Crouch comes on for his 143rd substitute appearance, a new English Premier League record, during the game against Brighton & Hove Albion during their English Premier League soccer match at the AMEX Stadium in Brighton, England, Monday Nov. 20, 2017. (Gareth Fuller/PA via AP) GARETH FULLER/PA VIA AP

Ο Πίτερ Κράουτς, όπως και πολλοί άλλοι, δεν έχει καταλάβει τίποτα αναφορικά με το Nations League και αναρωτήθηκε αν αυτό "it's coming home" που έλεγαν οι Άγγλοι για το Μουντιάλ.

Ο Πίτερ Κράουτς δεν έχει πάρει χαμπάρι το παραμικρό για το UEFA Nations League. Δεν ξέρει πώς διοργανώνεται, πώς δίνει εισιτήρια και γενικά δεν έχει καταλάβει τίποτα αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής του.

Μετά τον αγώνα της Αγγλίας με την Ισπανία στο Γουέμπλεϊ, παρουσία πάνω από 80.000 θεατών, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 1-2 από την Ισπανία, αν και προηγήθηκε στο σκορ, ο ίδιος επιδόθηκε σε τρολάρισμα για τη νέα διοργάνωση.

"Εξακολουθώ να μην έχω την παραμικρή ιδέα για το τι είναι το Nations League", έγραψε ο φορ της Στόουκ, για να "χτυπήσει" και με νέο τιτίβισμα λίγο αργότερα, μέσα από το οποίο αναρωτιόταν αν το Nations League... επιστρέφει σπίτι;

Gareth Fuller/PA via AP



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ