ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κουτίνιο επέστρεψε στο Λίβερπουλ για χάρη της γυναίκας του Φιρμίνο!

Barcelona forward Philippe Coutinho, celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona forward Philippe Coutinho, celebrates scoring his side's opening goal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Φιλίπε Κουτίνιο ανήκει στην Μπαρτσελόνα από τον Ιανουάριο του 2018 όμως η Λίβερπουλ έχει πάντα ανοιχτή την πόρτα για τον Βραζιλιάνο και η απόδειξη ήρθε με το πάρτι της συντρόφου του Φιρμίνο (VIDEOS).

Για 4,5 χρόνια αποτέλεσε εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της Λίβερπουλ, ωστόσο το στενό πρέσινγκ που του άσκησε η Μπαρτσελόνα δεν τον άφησε ασυγκίνητο και έτσι τον περασμένο Ιανουάριο έγινε συμπαίκτης των Μέσι και Σουάρες σε ένα deal που γέμισε τα ταμεία των "κόκκινων" με 145.000.000 λίρες!

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Φιλίπε Κουτίνιο έριξε μαύρη πέτρα του. Ίσα-ίσα, ο Βραζιλιάνος έχει εξαιρετικές σχέσεις τόσο με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου όσο και με πρώην συμπαίκτες του και ένα απτό παράδειγμα δόθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Κουτίνιο επέστρεψε στο Λίβερπουλ για ένα ξεχωριστό event που δεν ήταν άλλο από το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο για τη σύζυγό του, Λαρίσα Περέιρα.

Η γιορτή περιελάμβανε (ζωντανή) μουσική και χορό και πέρα από τον Κουτίνιο, "παρών" δήλωσαν και δύο νυν συμπαίκτες του Φιρμίνο στην Λίβερπουλ, οι Φαμπίνιο και Αλμπέρτο Μορένο.

"Μου έλειψες τόσο πολύ αδερφέ", έγραψε στο Instagram o Μορένο για τον Κουτίνιο, με τον Φιρμίνο από την πλευρά του να ανεβάζει αρκετά videos από το χορευτικό σόου που δόθηκε στο πάρτι της συζύγου του.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ