VIRAL

Ο Κόστα και η σύζυγός του σκέφτονται ήδη το καλοκαίρι

Ο Κόστα και η σύζυγός του σκέφτονται ήδη το καλοκαίρι

Ο Ντάγκλας Κόστα όχι μόνο δεν αγχώνεται από τα έντονα σενάρια πώλησής του από την Γιουβέντους αλλά δείχνει να ανυπομονεί μαζί με τη σύντροφό του για την έναρξη του καλοκαιριού (PHOTO).

Μπορεί οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να έχουν αρχίσει τις προπονήσεις και να ετοιμάζονται σιγά σιγά για να επιστρέψουν στο χορτάρι ώστε να αφήσουν δειλά δειλά πίσω τους το φάντασμα του κορονοϊού, ωστόσο αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του Ντάγκλας Κόστα.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εδώ και καιρό νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού και δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της Γιουβέντους ενώ την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τους μπιανκονέρι, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να φαντάζει ως πολύ πιθανός νέος προορισμός του.

Αν νομίζει ωστόσο κανείς πως ο διεθνής εξτρέμ της σελεσάο έχει αγχωθεί ιδιαίτερα, μάλλον είναι γελασμένος, με τον Κόστα να στέλνει το μήνυμά του μέσω του λογαριασμού του στο Instagram.

"Τα ηλιόλουστα πρωινά μας", ήταν το μήνυμα του τρισευτυχισμένου Κόστα, ο οποίος δημοσίευσε μία φωτογραφία του ίδιου μαζί με την πανέμορφη και απαστράπτουσα σύντροφό του όντας αμφότεροι σε άκρως καλοκαιρινό mood.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ