ΣΤΗΛΕΣ

Ο Κόμπι Μπράιαντ... έσωσε κι άλλη τάξη με ένα tweet!

Kobe Bryant, winner of the award for best animated short for "Dear Basketball", poses in the press room at the Oscars on Sunday, March 4, 2018, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)
Photo by Jordan Strauss/Invision/AP PHOTO BY JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Τον Μάιο του 2017 ο Κόμπι Μπράιαντ είχε γλιτώσει μία τάξη στην Ιντιάνα από ένα διαγώνισμα. Το Σάββατο (15/12) το έκανε ξανά, αυτή τη φορά στην Καλιφόρνια!

Την ίδια μέρα που ο Ράσελ Γουέστμπρουκ ξεπέρασε τον Κόμπι Μπράιαντ στην ιστορική λίστα με τις τελικές πάσες στο ΝΒΑ (είναι πλέον 30ός), ο "Black Mamba" αποφάσισε να δώσει την καλύτερη ασίστ σε μία τάξη του γυμνασίου Σαν Μπενίτο της Καλιφόρνια. Ο καθηγητής Ιστορίας υποσχέθηκε στους μαθητές του ότι εφόσον ο Μπράιαντ κάνει tweet προς το σχολείο μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, τότε η τάξη θα γλιτώσει το προγραμματισμένο διαγώνισμα, κάνοντας ένα εναλλακτικό τεστ. Και ο Κόμπι το έκανε.

Δύο ημέρες πριν από το τέλος της προθεσμίας ο παλαίμαχος σούπερ σταρ απάντησε στο κάλεσμα μιας μαθήτριας, γράφοντας " Εναλλακτικό τεστ; Τι θα λέγατε να μην κάνετε κανένα τεστ...". Αυτή, μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μπράιαντ έκανε μία τέτοια κίνηση. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και τον Μάιο του 2017 , όταν ένας μαθητής σε σχολείο της Ιντιάνα συμφώνησε με τον καθηγητή του να μην δώσει η τάξη ένα προγραμματισμένο διαγώνισμα, εάν ο "Black Mamba" απαντήσει σε ένα tweet του.


Photo credits: Jordan Strauss/Invision/AP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ