VIRAL

O καυτός πανηγυρισμός της Άννα Φάλκι για την Λάτσιο

O καυτός πανηγυρισμός της Άννα Φάλκι για την Λάτσιο

Η γνωστή οπαδός της Λάτσιο, Άννα Φάλκι, είχε υποσχεθεί να ανεβάσει σέξι φωτογραφία της σε περίπτωση κατάκτησης του Σούπερ Καπ από την Λάτσιο και έκανε πράξη την υπόσχεσή της.

Η Λάτσιο το ξανάκανε! Μετά από την επιτυχία της στην Serie A όπου έριξε στο καναβάτσο με 3-1 την Γιουβέντους και την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της τη φετινή σεζόν, το βράδυ της Κυριακής η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έκανε νέα ζημιά στην πρωταθλήτρια Ιταλίας των οκτώ τελευταίων ετών, αυτή τη φορά νικώντας την με 3-1 στην Σαουδική Αραβία και κατακτώντας το ιταλικό Σούπερ Καπ.

Η κατάκτηση του τροπαίου και μάλιστα απέναντι στην κυρίαρχο στην ποδοσφαιρική Ιταλία αυτή τη 10ετία ήταν λογικό να προκαλέσει θύελλα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της, ωστόσο εκείνη που έκλεψε την παράσταση με πανηγυρικό ποστάρισμα ήταν η Άννα Φάλκι.

Ο λόγος για το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιό, από τις πλέον ένθερμες οπαδούς των Ρωμαίων στη γειτονική χώρα, η οποία είχε τάξει μία σέξι φωτογραφία της αν το τρόπαιο πήγαινε στα χέρια των λατσιάλι και δεν αθέτησε την υπόσχεσή της.

"Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό... αλλά αρχίζει να μου αρέσει το άσπρο και το μαύρο. Ευχαριστώ για αυτό το χριστουγενιάτικο δώρο από την Λάτσιο.

Τώρα ο ήρωάς μας της 26ης Μαΐου (σ.σ. ο Λούλιτς που υπέγραψε το γκολ της νίκης της Λάτσιο κόντρα στην Ρόμα στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας του 2013) δεν θα είναι πια ο Lulic71 αλλά ο Lulic73, ήρωας της 22ης ημέρας του Δεκεμβρίου (το αγαπημένο μου νούμερο).

Ευχαριστώ και πάντα Forza Lazio", ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε μία καθόλα εντυπωσιακή της ασπρόμαυρη φωτογραφία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιουβέντους - Λάτσιο 1-3: Θριάμβευσαν οι Ρωμαίοι στο ιταλικό Σούπερ Καπ
Λάτσιο: Το τρόπαιο του Supercoppa πέρασε από έλεγχο στο αεροδρόμιο
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ