VIRAL

Ο Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε το μάτι και στον Τζόκερ!

Ο Ιμπραχίμοβιτς έκλεισε το μάτι και στον Τζόκερ!
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συνεχίζει το διαδικτυακό του ρεσιτάλ καθώς μέτα τις αναρτήσεις του με αναφορά στον Θεό, αποφάσισε να βάλει στο παιχνίδι και τον... διάβολο.

Το άγαλμα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραμένει στο Μάλμε! Μετά τους πρόσφατους βανδαλισμούς εις βάρος του από εξαγριωμένους οπαδούς (επειδή ο Σουηδός έγινε μέτοχος της αιωνίας αντιπάλου Χάμαρμπι) συζητήθηκε ακόμα και το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο άγαλμα να μεταφερθεί στην Στοκχόλμη, με το δημοτικό συμβούλιο να παίρνει ωστόσο την απόφαση να μην αλλάξει πόλη.

"Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς είναι γιος του Μάλμε και για αυτό πρέπει να παραμείνει εδώ το άγαλμα", τόνισε άνθρωπος του διοικητικού συμβουλίου για το μπρούντζινο άγαλμα του Ίμπρα που έχει ύψος 3 μέτρα και βάρος 500 κιλά, προσθέτοντας πως εντός Ιουνίου θα παρθεί η απόφαση για τη νέα τοποθεσία του εντός πόλης.

Την ώρα ωστόσο που στην Σουηδία έχει γίνει μεγάλο θέμα για το που θα πάει το άγαλμά του, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται έξω από το γήπεδο της Μάλμε, ο 38χρονος σούπερ σταρ δείχνει να ασχολείται ελάχιστα και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να "σκανδαλίζει" με τις εντυπωσιακές αναρτήσεις του στα social media.

Η τελευταία του μάλιστα, λίγο πριν επιστρέψει στις προπονήσεις με τη φανέλα της Μίλαν, είναι ενδεικτική των άγριων διαθέσεών του όντας για πάνω από δύο μήνες εκτός δράσης, με τον επιθετικό της Μίλαν να ανεβάζει φωτογραφία του όπου το πρόσωπό του χωρίζεται στα δύο και να γράφει: "Μισός Θεός, μισός διάβολος".

Όπου Θεός το δικό του πρόσωπο, όπου διάβολος αυτό του διαβόητου Τζόκερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η βραδιά που η Μίλαν πάτησε τη Μπαρτσελόνα του Κρόιφ στο ΟΑΚΑ
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ