VIRAL

Ο ΑΟ Μυκόνου πανηγυρίζει με Σπύρο Παπαδόπουλο: "Κλείνουμε την πόρτα στο τοπικό"

Ο ΑΟ Μυκόνου πανηγυρίζει με Σπύρο Παπαδόπουλο: "Κλείνουμε την πόρτα στο τοπικό"

Με ένα ευφυέστατο βίντεο στα πρότυπα του "Μένουμε σπίτι" με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο ΑΟ Μυκόνου, προετοιμάζεται για τη συμμετοχή στη Γ' Εθνική, αφήνοντας πίσω το τοπικό πρωτάθλημα.

Οι άνθρωποι που τρέχουν την όλη προσπάθεια στη Μύκονο έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις για τα σχόλια τους στο Twitter και φυσικά στοχεύουν να έχουν ανάλογα αποτελέσματα και μέσα στα παρκέ. Στόχος τους είναι να αφήσουν για τα καλά το τοπικό πρωτάθλημα και το έκαναν ξεκάθαρο από το βίντεο που δημοσίευσαν στον επίσημο λογαριασμό τους.

" Παιδιά, τα πράγματα είναι σοβαρά. Κλείνουμε την πόρτα στο τοπικό και μένουμε εθνικές κατηγορίες όσοι μπορούμε. Και κυρίως εσείς, οι αγαπημένοι του μπάσκετ στο νησί της Μυκόνου. Ακούστε προσεκτικά τι θα σας πω: Πρώτον, όχι σπατάλες δεξιά και αριστερά. Παρτάκια, κοκτεϊλάκια, ταξιδάκια, με πολύ προσοχή. Δεύτερον, όχι έχουμε άποψη όλοι για όλα. Θα μου πείτε εγώ τόσα χρόνια παίζω στα τσιμέντα, να μην έχω άποψη; Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο κάλεσμα για εισιτήρια διαρκείας, ασχολούμαστε και αγοράζουμε αμέσως. Μπαίνουμε κλειστό και φτιάχνουμε ομαδάρα", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο "πατώντας" πάνω στο τηλεοπτικό σποτ "Μένουμε σπίτι" με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο ΑΟ Μυκόνου πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ' Εθνική και το απολαμβάνει...

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ