VIRAL

Ο 39χρονος ρέφερι Άντονι Τέιλορ... ρεζίλεψε στο σπριντ τον Λίνγκαρντ

Manchester United's Jesse Lingard celebrates after scoring during the Community Shield soccer match between Leicester and Manchester United at Wembley stadium in London, Sunday, Aug. 7, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester United's Jesse Lingard celebrates after scoring during the Community Shield soccer match between Leicester and Manchester United at Wembley stadium in London, Sunday, Aug. 7, 2016 . (AP Photo/Frank Augstein) AP

Στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο Λονδίνο ο Τζέσι Λίνγκαρντ είδε την... πλάτη του διαιτητή Άντονι Τέιλορ, όταν οι δύο τους "άνοιξαν" για να προλάβουν αντεπίθεση των "κόκκινων διαβόλων"! (video)

Η Τσέλσι νίκησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Stamford Bridge" με σκορ 1-0, χάρη σε ένα εξαιρετικό τέρμα του Μοράτα με κεφαλιά, ωστόσο το highlight της αναμέτρησης ήταν άλλο.

Στην προσπάθεια της Γιουνάιτεντ να εκδηλώσει μια αντεπίθεση, οι Τζέσι Λίνγκαρντ και Άντονι Τέιλορ ξεκίνησαν μαζί ένα σπριντ, ο καθένας φυσικά για διαφορετικούς λόγους. Ο εξτρέμ των "κόκκινων διαβόλων" για να συμμετάσχει στην φάση και ο διαιτητής για να είναι κοντά εφόσον χρειαστεί να επέμβει.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ο 25χρονος άσος της Γιουνάιτεντ είδε την... πλάτη του 39χρονου ρέφερι, που απέδειξε ότι βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση!

(AP Photo/Frank Augstein)

Δείτε το βίντεο:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ