ΣΤΗΛΕΣ

Αθηνά Κωστοπούλου: Το Nomads στα καλύτερά του!

Αθηνά Κωστοπούλου: Το Nomads στα καλύτερά του!

Το Nomads απαιτεί σούπερ αθλητικά κορμιά ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της... επιβίωσης και η διεθνής παίκτρια του χάντμπολ Αθηνά Κωστοπούλου ανταποκρίνεται κάλλιστα στις επιταγές του ριάλιτι (PHOTOS).

Ο δεύτερος ελληνικός κύκλος του Nomads είναι προ των πυλών και οι 20 γενναίοι, 12 άνδρες και 8 γυναίκες, βρίσκονται ήδη στην Μαγαδασκάρη και προετοιμάζονται ψυχολογικά για τον αγώνα επιβίωσης στον οποίο θα πάρουν μέρος στους επόμενους μήνες, όπου μόνο ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής/τρια και θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο.

Φυσικά, σε ένα τέτοιο παιχνίδι όπου χρειάζεται να ξεπεράσει κάποιος τα όρια και τις αντοχές του για να φτάσει πιο κοντά στο στόχο της κορυφής, το αθλητικό κορμί είναι ένα ζητούμενο και για αυτό άλλωστε θέση στο παιχνίδι βρήκαν και άτομα που έχουν σχέση με τον αθλητισμό.

Μπορεί μάλιστα ο ο αδερφός του Άγγελου Χαριστέα, Δήμος, να έκλεψε τις εντυπώσεις, έχοντας και εκείνος ακολουθήσει καριέρα ποδοσφαιριστή όπως ο μεγαλύτερος αδερφός του, ωστόσο υπάρχει και εκπρόσωπος του ωραίου φύλλου που έχει τον αθλητισμό στο αίμα της, στο dna της.

Αθηνά Κωστοπούλου: Το Nomads στα καλύτερά του!

Αυτή είναι η 22χρονη Θεσσαλονικιά, Αθηνά Κωστοπούλου, που πέρα από το γεγονός ότι σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ασχολείται με τους latin χορούς, έχει να επιδείξει την παρουσία της στο χάντμπολ, όπου είναι μάλιστα και μέλος της εθνικής ομάδας.

Αθηνά Κωστοπούλου: Το Nomads στα καλύτερά του!

Αυτή τη στιγμή, οι φανς της στο Instagram δεν ξεπερνούν τους 2.000, όμως είμαστε σίγουροι πως μέσα από την παρουσία της στο Nomads, θα είναι πολλοί περισσότεροι όταν θα έχει ολοκληρώσει την παρουσία της εκεί.

Η ΑΘΗΝΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM:

View this post on Instagram

I wish I was a mermaid ° ° ° ° °

A post shared by Athina Kostopoulou ♛ (@athina_kostopoulou) on

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ