VIRAL

Νέο λουκ για Ρονάλντο: έβαλε τρέσα στα μαλλιά!

Νέο λουκ για Ρονάλντο: έβαλε τρέσα στα μαλλιά!
FILIPPO RUBIN/LAPRESSE VIA AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους και θέλησε να το συνδυάσει με αλλαγή στο λουκ του, που την επιμελήθηκε η σύντροφός του Χεορχίνα (PHOTOS).

Ημέρα διαφορετική σε σύγκριση με τις προηγούμενες του τελευταίου διμήνου ήταν αυτή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Πορτογάλο να παίρνει μέρος σε προπόνηση της Γιουβέντους στο προπονητικό κέντρο των μπιανκονέρι για πρώτη φορά μετά από 72 ημέρες.

Ο "CR7" πήγε στην Κοντινάσα το πρωί της Τρίτης και συνάντησε μετά από πάρα πολύ καιρό τους συμπαίκτες του με τους οποίους είχε χωριστεί ελέω κορονοϊού, για να επιστρέψει στην οικογένειά του το απόγευμα και να προχωρήσει σε μία αλλαγή στο λουκ του.

Για αυτήν, η "ευθύνη" βαραίνει αποκλειστικά την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, με την αγαπημένη του Ρονάλντο να αποκαλύπτει μέσω Instagram πως άλλαξε το λουκ του βάζοντας τρέσα στα μαλλιά του.

"Μου αρέσει να περιποιουμαι τις αγάπες μου. Σήμερα το απόγευμα κάνω εξάσκηση με τις τρέσες (αυτό το μοντέλο ξέρει πώς να στέκεται ακίνητο)", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με τη σχετική φώτο που δημοσίευσε να αποκαλύπτει πως το ρόλο του μοντέλου είχε ο Ρονάλντο.

Λίγη ώρα αργότερα πάντως, το ζευγάρι άρχισε τη γυμναστική στο πλαίσιο της καθημερινής του άσκησης για να διατηρούνται αμφότεροι σε σε φόρμα, με την Χεορχίνα να ανεβάζει άλλη μία φώτο προς τέρψη των εκατομμυρίων φανς της.

Νέο λουκ για Ρονάλντο: έβαλε τρέσα στα μαλλιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ