VIRAL

Νέα μηνύματα στη φόρα από Βράνιες και Καρλέουσα, πήρε θέση και η μάνα του Βόσνιου

Νέα μηνύματα στη φόρα από Βράνιες και Καρλέουσα, πήρε θέση και η μάνα του Βόσνιου

Νέα άκρως αποκαλυπτικά μηνύματα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ανάμεσα σε Καρλέουσα και Βράνιες μετά το ερωτικό σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει, ενώ πήρε θέση μέχρι και η μαμά του Βόσνιου αμυντικού.

Ο σάλος που έχει ξεσπάσει μετά το εpωτικό σκάνδαλο, στο οποίο εμπλέκονται ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες κι η Σέρβα τραγουδίστρια Γέλενα Καρλέουσα, δεν λέει να κοπάσει.

Κατά τη διάρκεια της Δευτέρας (14/1) ο Όγκνιεν Βράνιες αποκάλυψε πού γνώρισε τη Γελένα Καρλέουσα, αλλά και τα ταξίδια που έκανε στην Αθήνα, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορεί και ένα βίντεο που δείχνει τους δυο τους μαζί στην Ακρόπολη. Μάλιστα, στο τέλος του βίντεο υπάρχουν και δύο γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες φέρονται να ανήκουν στη Σέρβα τραγουδίστρια.

Η αντίδραση της Γέλενα Καρλέουσα ήταν οργισμένη. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook η Σέρβα τραγουδίστρια επιτέθηκε στον Βράνιες και μεταξύ άλλων τον προτρέπει να αυτοκτονήσει και τον χαρακτήρισε ως "μικροτσ@@@@@νο".

Εντούτοις, υπάρχει και συνέχεια στην ιστορία, η οποία δεν θα τελειώσει τόσο εύκολα. Ο 29χρονος Βόσνιος έδωσε στη δημοσιότητα τα sms που αντάλλαξε με την Καρλέουσα.

"Σε παρακαλώ να βγεις να τα διαψεύσεις όλα όσα έχουν γραφτεί για μένα. Σε παρακαλώ να αρνηθείς τα πάντα. Ποτέ δεν έθιξα εσένα και το παιδί σου. Καταστρέφεις εμένα και τη ζωή μου, σε παρακαλώ να τα αρνηθείς", ανέφερε η Καρλέουσα και ο ίδιος απάντησε: "Ούτε εγώ έθιξα εσένα και την οικογένεια σου...".

"Ποτέ δεν σε απείλησα. Για χάρη των παιδιών μου σε παρακαλώ να αρνηθείς όλα όσα έχεις πει", απάντησε εκ νέου η Καρλέουσα, με τον Βράνιες να γράφει: "Ξέχνα ότι υπάρχω! Όλοι είστε τα ίδια σκατά. Μόνο όταν έχεις προβλήματα είμαι ο Όγκνιεν σου. Στεναχώρησε τους όλους ελεύθερα, εγώ θα πάω στα δικαστήρια να καταθέσω".

ΕΒΓΑΛΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ

Η τραγουδίστρια προχώρησε στη δημοσίευση μηνυμάτων που της είχε στείλει ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ: Ο Βράνιες τής ζητά να είναι μαζί, παρά τις συνεχόμενες αρνήσεις της.

"Ασε με ήσυχη. Δεν θέλω να είμαι μαζί σου", του λέει η Καρλέουσα, ωστόσο ο Βράνιες επέμεινε για να της αλλάξει γνώμη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εισπράξει μια πιο σκληρή απάντηση.

"Παράτα με ήσυχη. Μη με τσακίζεις. Δεν πρόκειται να κοιμηθώ μαζί σου γιατί με έχεις εκνευρίσει. Δεν σε αγαπώ. Σταμάτα", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να τονιστεί πως Καρλέουσα έχει πάρει τις δύο κόρες της, Νίκη και Αθηνά και πέταξε για την Κίνα, όπου αγωνίζεται ο σύζυγός της, Ντούσκο Τόσιτς κι απλά επανέλαβε ότι οι φωτογραφίες είναι προϊόν μοντάζ κι απλά κάνει ό,τι κάνει για να την εκδικηθεί, γιατί δεν ήθελε να είναι μαζί του.

Νέα μηνύματα στη φόρα από Βράνιες και Καρλέουσα, πήρε θέση και η μάνα του Βόσνιου
Νέα μηνύματα στη φόρα από Βράνιες και Καρλέουσα, πήρε θέση και η μάνα του Βόσνιου

ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΒΡΑΝΙΕΣ

Για το σκάνδαλο που κάνει το γύρο του κόσμου μίλησε η μητέρα του Όγκνιεν Βράνιες, η οποία ανέφερε: "Δεν νιώθω άνετα με την όλη κατάσταση... Και οι δύο πρέπει να φερθούν σαν ενήλικες και να αναλάβουν τις ευθύνες και να τελειώσει το θέμα. Δεν θέλω να σχολιάσω αν είναι αλήθεια ή όχι.

Σκότωσε ο γιος μου καμία; Αν όλο αυτό που έχει συμβεί είναι αλήθεια και δεδομένου ότι αυτή είναι πιο διάσημη, έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα. Πρέπει εγώ να αναλάβω τις ευθύνες κάποιων πράξεων άλλων προσώπων; Αναρωτιέμαι είναι ο πρίγκιπας Κάρολος η Γέλενα και δεν μπορούμε να την αγγίξουμε;

Ότι λέω με το γιο είναι ευαίσθητα πράγματα και δεν θέλω να τα αποκαλύψω. Δεν θέλω να υπάρχει το όνομα μας στον Τύπο. Πρέπει όμως να απαντήσουμε για τις πράξεις μας ο Όγκνιεν,η Γέλενα και όλοι οι εμπλεκόμενοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ