VIRAL

Νάπολι: Ο Μανωλάς μαθαίνει στους συμπαίκτες του να χορεύουν συρτάκι!

Νάπολι: Ο Μανωλάς μαθαίνει στους συμπαίκτες του να χορεύουν συρτάκι!

Ο Κώστας Μανωλάς εντυπωσιάζει στο ξεκίνημά του στην Νάπολι όχι μόνο εντός γηπέδου αλλα και εκτός, με τελευταία απόδειξη να είναι το συρτάκι που έμαθε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Δείτε το VIDEO!

Ο Κώστας Μανωλάς δεν έχει κλείσει καν εβδομάδα από τότε που ενσωματώθηκε στην αποστολή της Νάπολι και μοιάζει να έχει κολλήσει ιδανικά με τον Κάρλο Αντσελότι και τους νέους τους συμπαίκτες.

Αυτό φάνηκε από το πρώτο δείγμα γραφής, με τον διεθνή στόπερ να είναι από τους κορυφαίους για τους "παρτενοπέι" στο φιλικό 5-0 επί της Φεραλπισάλο και να σκοράρει μάλιστα μόλις στο 6ο λεπτό στο ντεμπούτο του με τη γαλάζια φανέλα.

Το πόσο άνετα νιώθει στην ομάδα του ιταλικού Νότου φαίνεται ωστόσο και από τη δράση του εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου και συγκεκριμένα στα αποδυτήρια, με τον 28χρονο να μαθαίνει το πρωί του Σαββάτου σε μερικούς συμπαίκτες του πώς να χορεύουν συρτάκι υπό τους ήχους του διάσημου "Ζορμπά".

Ο Ελσέιντ Χισάι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό και όχι μόνο κατέγραψε το εντυπωσιακό σκηνικό που στήθηκε στα αποδυτήρια των παρτενοπέι αλλά έκανε και τη σχετική δημοσίευση μέσω των λογαριασμών του στα social media.

Δείτε τον Κώστα Μανωλά να χορεύει συρτάκι καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πεντάρα για Νάπολι, προφητεία Αντσελότι για το γκολ του Μανωλά!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ