VIRAL

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 0-1: Γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι

Μπέτις - Μπαρτσελόνα 0-1: Γκολάρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις στο 18ο λεπτό σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μόνος του είναι καλύτερος από τη Ρεάλ. (VIDEO)

Ό,τι και να γράψει κανείς για τον Λιονέλ Μέσι και αυτά που κάνει φέτος είναι λίγο. Στο παιχνίδι που έφτασε τις 674 συμμετοχές με τη φανέλα της Μπάρτσα και έπιασε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας τον Ινιέστα, ο Αργεντινός φρόντισε να σκοράρει με μία ακόμα εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ.

Στο 18ο λεπτό κόντρα στην Μπέτις ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ με ιδανικό τρόπο στέλνοντας την μπάλα εκεί που δεν μπορούσε να κάνει απολύτως τίποτα ο Λόπες, παρά το γεγονός ότι η εκτέλεση ήταν στη γωνία του τερματοφύλακα της Μπέτις.

Αυτό ήταν το 21ο τέρμα που πετυχαίνει ο Μέσι κόντρα στους πράσινους σε 21 αναμετρήσεις, ενώ αυτό ήταν το 28ο τέρμα του σε 330 εκτελέσεις κάτι που σημαίνει ότι έχει ποσοστό ευστοχίας 8,5%. Τα κατορθώματά του για να γίνουν περισσότερο αντιληπτά αρκεί να αναφέρουμε ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια έχει σκοράρει 25 γκολ από εκτελέσεις φάουλ και η Ρεάλ έχει 24!

Δείτε το νέο αριστουργηματικό φάουλ του Μέσι.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ