VIRAL

Μιλήσαμε με τον μυστήριο τύπο που χαράζει γραμμές σε όλη την Ελλάδα!

OLYMPUS Greece
OLYMPUS Greece OLYMPUS GREECE

Θυμάστε το θέμα με τον μυστήριο τύπο που γυρίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας και χαράζει άσπρες γραμμές; Τον εντοπίσαμε και του πήραμε δύο ατάκες.

Μας ήρθαν πολλά μηνύματα για έναν τύπο που γυρίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας και χαράζει... άσπρες γραμμές. Φωτογραφίες κυκλοφόρησαν που τον έδειχναν να κυκλοφορεί με ένα αμαξίδιο και να ασπρίζει τα πάντα στο διάβα του.

Καταφέραμε να τον εντοπίσουμε αλλά δεν ήθελε να μας μιλήσει. "Υπάρχει λόγος", αρκέστηκε να μας πει και συνέχισε τον δρόμο του. Αλλά επιμείναμε. Του ζητήσαμε μία έξτρα πληροφορία, κάτι που μπορεί να ακουμπήσει λίγο το μυστήριο.

"Είμαι εδώ, είμαστε εδώ για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

Τι εννοείς είσαι εδώ για το ποδόσφαιρο; Ποιοι είστε εδώ; Συνεχίσαμε το στενό μαρκάρισμα με την υπόσχεση να τον αφήσουμε να συνεχίσει το έργο του μετά από αυτή την απάντηση.

"Κοιτάτε μόνο την Αθήνα. Και την Θεσσαλονίκη. Αλλά έτσι δεν θα πάμε μπροστά. Προφανώς και θα σταθούμε στις δύο μεγαλουπόλεις της χώρας μας, αλλά ο δρόμος για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο περνάει από κάθε γωνιά, από ΚΑΘΕ γωνιά της Ελλάδας".

Κι έπειτα είδαμε το παρακάτω video και καταλάβαμε. Καταλάβαμε ότι αναφερόταν στο επαρχιακό ποδόσφαιρο, το οποίο εκπροσωπείται επάξια και στη Stoiximan.gr Football League. Και μέσω του video, η Stoiximan.gr, θέλησε να μας το υπενθυμίσει.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ