VIRAL

Με τατουάζ τρόπαιο της Μπαρτσελόνα στο "Μπερναμπέου" ο Νεϊμάρ!

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan.17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νεϊμάρ έκανε τατουάζ το Champions League που πήρε με τη Μπαρτσελόνα το 2015 και με αυτό θα επισκεφτεί το "Μπερναμπέου" για τις μάχες της Παρί με τη Ρεάλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθεί την Τετάρτη (14/2, 21:45) με την Παρί Σεν Ζερμέν για την φάση των "16" του Champions League και ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου". Με tattoo της Μπαρτσελόνα θα βρεθεί στην έδρα των "μπλάνκος" ο Νεϊμάρ, ο οποίος "χτύπησε" το τρόπαιο του Champions League που κατέκτησε το 2015 με τους Καταλανούς.

Αν μη τι άλλο, το χρονικό σημείο που αποφάσισε να το κάνει ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί, έχει τη σημασία του. Δείτε το...

AP Photo/Thibault Camus

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ