ΣΤΗΛΕΣ

Μαζεύουν υπογραφές για να μπει ο Μαγκουάιρ σε αγγλικό χαρτόνομισμα

Μαζεύουν υπογραφές για να μπει ο Μαγκουάιρ σε αγγλικό χαρτόνομισμα

Η Τράπεζα της Αγγλίας αναζητά το τι θα απεικονίζει το νέο χαρτονόμισμα των 50 λιρών και ο Χάρι Μαγκουάιρ καβάλα στον φουσκωτό μονόκερό του κερδίζουν τον συναγωνισμό.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν το τελευταίο διάστημα τους Βρετανούς είναι τα νέα τους χαρτονομίσματα. Η Τράπεζα της Αγγλίας αποφάσισε να αλλάξει το χαρτονόμισμα των 50 λιρών, όπως ακριβώς είχε κάνει και με εκείνο των 20 λιρών.

Το νέο χαρτονόμισμα θα είναι κατασκευασμένο από πολυμερές πλαστικό και το προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα απεικονίζει.

Κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Χάρι Μαγκουάιρ και η φωτογραφία του με τον φουσκωτό μονόκερο. Για όσους δεν το θυμούνται οι παίκτες της Εθνικής Αγγλίας χαλάρωναν πριν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάνοντας αγώνες με φουσκωτούς μονόκερους στην πισίνα του προπονητικού τους κέντρου.

Φυσικά το να βλέπει κανείς τον κεντρικό αμυντικό της Λέστερ πάνω σε έναν φουσκωτό μονόκερο δεν ήταν ένα συνηθισμένο θέαμα. Λίγους μήνες αργότερα η συγκεκριμένη φωτογραφία επανήλθε στο προσκήνιο με αφορμή την αναζήτηση προσώπου της Τράπεζας της Αγγλίας.

Ναι, όπως σωστά θα καταλάβατε ήδη κάποιος έχει φτιάξει το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα το οποίο μπορείτε να δείτε στην κεντρική φωτογραφία του άρθρου και μαζεύει υπογραφές ώστε η έμπνευσή του να υλοποιηθεί. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη και ποδοσφαιριστές που έχουν ταχθεί υπέρ της συγκεκριμένης ιδέας με τον Κάιλ Γουόλκερ να το πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω προτείνοντας τον εαυτό του για το χαρτονόμισμα των πέντε λιρών.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ήδη η σχετική καμπάνια έχει μαζέψει περισσότερες από 20.000 υπογραφές μέσα σε περίπου 24 ώρες! Αν θέλετε και εσείς να βάλετε την υπογραφή σας σε αυτή την ιδέα πατήστε εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ