Λιθουανία: Τέτοια κλήρωση κυπέλλου δεν έχετε ξαναδεί

Η κλήρωση κυπέλλου στη Λιθουανία ήταν πέρα από κάθε φαντασία. Δείτε τι σκαρφίστηκαν να κάνουν οι άνθρωποι της ομοσπονδίας για να πρωτοτυπήσουν. (VIDEO)

Την Πέμπτη (18/4) ήταν προγραμματισμένη η κλήρωση για το κύπελλο Λιθουανίας. Συνήθως η διαδικασία δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στους φιλάθλους της χώρας. Δεν υπάρχει τόσο έντονο ενδιαφέρον. Στην προσπάθειά τους οι άνθρωποι της ομοσπονδίας να αλλάξουν τα δεδομένα, σκέφτηκαν κάτι που θα μαγνήτιζε την προσοχή.

Πλάι στον κύριο που έκανε την παρουσίαση, προφανώς στέλεχος της λιθουανικής ομοσπονδίας, τοποθετήθηκε ένα νεαρό κορίτσι, που φορούσε ένα λευκό t-shirt, σηκωμένο για να φαίνεται η κοιλιά της, αλλά και ένα κολλητό μαύρο σορτς.

Ακολούθως μπήκε σε μια γυάλα και κρατώντας στα χέρια της τα χαρτάκια, πάνω στα οποία αναγράφονταν οι ομάδες, άρχισε να χορεύει. Μέσα στη γυάλα είχε τοποθετηθεί ειδικό μηχάνημα για να υπάρχει αέρας, ώστε τα χαρτάκια να φεύγουν από τα χέρια της και να τα... κυνηγά.

Όποιο... ανακτούσε, το κολλούσε πάνω στη γυάλα για να βγει η πρώτη ομάδα και εν συνεχεία το ζευγάρι της με την ίδια διαδικασία. Προκειμένου να μην "ξανατραβά" το ίδιο χαρτάκι, όποιο έπαιρνε στα χέρια, το έβαζε μέσα σε ένα τσαντάκι μέσης.

Για να είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η κλήρωση, η κάμερα τραβούσε την σέξι κοπέλα από κάτω. Δείτε την απίθανη σκέψη των ανθρώπων της λιθουανικής ομοσπονδίας:

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι 5 πιο αποκρουστικοί θάνατοι στη Βίβλο

Από τον βασιλιά που σκότωσε τα 70 αδέρφια του μέχρι τα παιδάκια που τα φάγανε κάτι αρκούδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS

equalizer