VIRAL

Κώστας Οικονόμου, ο "Ντάνος" του Survival

Κώστας Οικονόμου, ο "Ντάνος" του Survival

Ο νέος παίκτης του Survival, Κώστας Οικονόμου, είναι ποδοσφαιριστής και τον Ιούλιο ανακοινώθηκε από την ομάδα της Ρόδου, αλλά την παράτησε για να πάει στο ριάλιτι. Λέτε να γίνει ο νέος... Ντάνος;

Την προσεχή Δευτέρα (11/9) κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι επιβίωσης Survival και ήδη έχουν αρχίσει να γνωστοποιούνται ιστορίες από τις ζωές των παικτών που θα πάρουν μέρος.

Στην ομάδα των Μαχητών θα συμμετάσχει ο Κώστας Οικονόμου. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής έχει μια πορεία στα πρωταθλήματα της Football League και της Γ’ Εθνικής με ομάδες όπως ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Νίκη Βόλου, η Βέροια, ο Αγροτικός Αστέρας, ο Πιερικός, η Ζάκυνθος, ο Αιγινιακός και η Ρόδος.

Στην τελευταία όμως έμεινε μόλις ένα μήνα. Ανακοινώθηκε από το σύλλογο στις 17 Ιουλίου και μερικές ημέρες αργότερα έλυσε τη συνεργασία του για να πάει στην Κουρούτα και το Survival μετά την πρόταση που δέχθηκε από το "Ε". Λέτε να γίνει ο νέος... Ντάνος;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε αγωνιστεί κι αυτός στη Ρόδο, αλλά και στον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ την ίδια χρονική περίοδο 2004-05 έπαιζαν στις δύο ομάδες του Βόλου (στον Ολυμπιακό Βόλου έπαιζε ο Ντάνος και στη Νίκη Βόλου αγωνιζόταν ο Οικονόμου).

Να σημειωθεί ότι ο Οικονόμου έχει αγωνιστεί σε 89 παιχνίδια σε Football League (8 γκολ, 8 ασίστ), σε 138 παιχνίδια στη Γ' Εθνική (14 γκολ, 5/5 πέναλτι) και σε 16 ματς στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος. Έχει δεχτεί έξι κόκκινες κάρτες στην καριέρα του.

Στο Κύπελλο, έχει αγωνιστεί κόντρα σε Παναθηναϊκό (28/10/2009 ως παίκτης του Εορδαϊκού και είχε μπει στο 54'), ΠΑΟΚ (6/11/2002 ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και είχε μπει στο 74') και Ξάνθη. Μένει να δούμε αν θα βγάλει... αρχηγικές τάσεις μέσα στο παιχνίδι!

#waiting for the "little" love of my life#

A post shared by kostas oikonomou (@oiko10) on



#san na exoume liga nevra parapano...gelaei o kosmos#

A post shared by kostas oikonomou (@oiko10) on



#edo leme ta mistika tis mpalas...gelaei o kosmos...#

A post shared by kostas oikonomou (@oiko10) on



#Ola kala...mpala kathara itan....gelaei o kosmos...#

A post shared by kostas oikonomou (@oiko10) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ