VIRAL

Κουίνσι: Παράτησε την μπάλα και κάνει καριέρα ως ο ράπερ "blow"

Κουίνσι: Παράτησε την μπάλα και κάνει καριέρα ως ο ράπερ "blow"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αλλαγή σελίδας και επίσημα για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Κουίνσι ο οποίος κάνει καριέρα με το παρατσούκλι "blow" στη ραπ μουσική σκηνή.

Ο Κουίνσι στην αρχή της ποδοσφαιρικής του καριέρας θεωρήθηκε μεγάλο ταλέντο που θα έλαμπε στο παγκόσμιο στερέωμα. Στα 33 του πλέον, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού έχει σταματήσει επίσημα το ποδόσφαιρο και κάνει καριέρας ως ράπερ, κυκλοφορώντας το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ολλανδία και την Αγγλία, ο Κουίνσι ασχολείται χρόνια με τη ραπ, έχει γράψει και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια, αλλά προτιμούσε να κρατάει την ανωνυμία του. Τώρα, ετοιμάζεται να μπει δυνατά στη ραπ μουσική σκηνή ως "blow".

Το προσωπικό του άλμπουμ ονομάζεται "New Chapter", δηλαδή "Νέο Κεφάλαιο" και στο εξώφυλλό του σε σκοτεινό σκηνικό φαίνεται ο Κουίνσι και δίπλα του κρεμασμένη η φανέλα της Άρσεναλ με το νούμερο 54 που φορούσε όταν βρισκόταν στην ομάδα των Κανονιέρηδων.

Στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Κουίνσι είχε έρθει το 2011 και έμεινε ως τον Δεκέμβριο του 2013. Νεαρός έπαιξε μπάλα στον Αγιαξ, την Άρσεναλ και στη συνέχεια άλλαξε πολλές ομάδες, χωρίς να καταφέρει να κάνει αυτά που περίμεναν από εκείνον στα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο.

Σε συνέντευξή του, πρόσφατα, ο Κουίνσι αποκάλυψε ότι υιοθέτησε το "blow" ως καλλιτεχνικό όνομα επειδή σκόρπισε όλα του τα χρήματα για να ζει μέσα στην πολυτέλεια.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ