VIRAL

Κορονοϊός: Ο Σανέτι βλέπει σπίτι τον τελικό UCL του 2010 και πανηγυρίζει

Κορονοϊός: Ο Σανέτι βλέπει σπίτι τον τελικό UCL του 2010 και πανηγυρίζει

Ο Χαβιέρ Σανέτι μένει σπίτι λέω κορονοϊού και μαζί με τα παιδιά του είδε ξανά τον τελικό Champions League του 2010, για να πανηγυρίσει έξαλλα στο γκολ του Μιλίτο (VIDEOS).

Ο φόβος για την εξάπλωση του κορονοϊού είναι μεγάλος και δικαιολογημένος και η συντριπτική πλειονότητα των Ιταλών ακολουθούν τις οδηγίες της κυβέρνησης της χώρας, μένοντας σπίτι για να βάλει ο καθένας το λιθαράκι του στον περιορισμό του.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Χαβιέρ Σανέτι, με τον ιστορικό καπιτάνο των νερατζούρι να μένει στο σπίτι και να βλέπει στην τηλεόραση μαζί με τα παιδιά του τον τελικό του Champions League του 2010, στον οποίο πρωταγωνίστησε ο Ντιέγκο Μιλίτο και οδήγησε την ομάδα του Μουρίνιο στον τίτλο με δύο γκολ κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Αργεντινός πρώην παίκτης και νυν αντιπρόεδρος της Ίντερ ανέβασε μάλιστα δύο videos στο Instastory από τη στιγμή που όλη η οικογένεια σηκώνεται από τον καναπέ της για να πανηγυρίσει το πρώτο γκολ του "Πρίντσιπε", με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για την κατάκτηση του τρεμπλ από την Ίντερ τη σεζόν 2009-2010.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ