VIRAL

Κορονοϊός: Ο "Ελσίνκι" από το Casa de Papel στη μάχη κατά του ιού

Κορονοϊός: Ο "Ελσίνκι" από το Casa de Papel στη μάχη κατά του ιού

Ο "Ελσίνκι" από το Casa de Papel συμμετέχει στην εκστρατεία των Πάου Γκασόλ και Ράφα Ναδάλ για τη συγκέντρωση χρημάτων στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Ο Ντάρκο Πέριτς είναι... σεσημασμένος φίλος του μπάσκετ, η κάμερα τον "συλλαμβάνει" συχνά πυκνά σε αγώνες της Liga Endesa, οπότε η συμμετοχή του στην αθλητική εκστρατεία κατά του κορονοϊού μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. Ο "Ελσίνκι" του Casa de Papel είναι ο νέος "σύμμαχος" στη μάχη κατά της πανδημίας, συμμετέχοντας στην προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει ο Πάου Γκασόλ και ο Ράφα Ναδάλ για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Προσέφερε μια μάσκα του Νταλί, από αυτές που φορούν οι ήρωες της επιτυχημένης σειράς του Netflix, προκειμένου αυτή να τεθεί σε δημοπρασία με τα έσοδα να προστίθενται στο ποσό που προσπαθούν να μαζέψουν οι δύο εκ των κορυφαίων αθλητών της Ισπανίας -ο στόχος είναι τα 11.000.000 ευρώ.

" Για να υποστηρίξω την ACB δίνω την καλύτερη ασίστ τον Ερυθρό Σταυρό σε αυτή την προσπάθεια, είμαι δίπλα στον Πάου Γκασόλ και τον Ράφα Ναδάλ. Στηρίζω αυτή την προσπάθεια, κι εγώ από το μέρος μου θα δωρίσω αυτή την μάσκα, που ξέρεται τι συμβολίζει, την αντίσταση. Ελπίζω πως κάποιος θα πληρώσει αρκετά χρήματα για αυτή την μάσκα, γιατί αντιπροσωπεύει την αληθινή αντίσταση, αυτή που χρειαζόμαστε όλοι σήμερα. Την αντίσταση υπέρ της υγείας" ανέφερε μάλιστα στο video που ανέβασε η Liga Endesa μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ