VIRAL

Κλίκα με Χούτο στο Survivor, αποκαλύπτει η Καλέργη

Κλίκα με Χούτο στο Survivor, αποκαλύπτει η Καλέργη

Η Μαριάννα Καλέργη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση από το Survivor, μίλησε για κλίκα στους "Διάσημους" αποκαλύπτοντας τον επόμενο παίκτη που θα "φαγωθεί" (video)

Ήταν η πρώτη παίκτρια που έφυγε από το Survivor και στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση, είπε πολλά. Η Μαριάννα Καλέργη φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για κλίκα, κλοπές, αλλά και τον επόμενο παίκτη που θα "φαγωθεί".

Η Μαριάννα Καλέργη είπε μεταξύ άλλων:

"Ο επόμενος που θα φύγει; Πιστεύω ότι έχουν βάλει στο μάτι τον Γιάννη τον Σπαλιάρα. Έχουμε και εμείς κλίκα στην ομάδα. Δεν γίνεται όταν αρρώστησα, τέσσερα άτομα να λένε το ίδιο πράγμα. Είναι η Ειρήνη με τη Σόφη και ο Χανταμπάκης με τον Χούτο.

Άλλοι ήταν δίπλα μου όταν αρρώστησα, αλλά άλλοι ούτε που την είδατε τη Μαριάννα. Αλλά στις κάμερες μπροστά, Μαριαννάκι μου είσαι καλά;

Το τελευταίο βράδυ πριν το συμβούλιο, έχω πάει να μιλήσω με την παραγωγή για να τους παρακαλέσω μήπως πάω στο νοσοκομείο γιατί ήμουν χάλια. Και γυρνάω να πάω στο σπιτάκι και βλέπω τα πράγματα μου τα έχουν βάλει στην άκρη. Το είχε κάνει ο Χούτος.

Του λέω γιατί μου τράβηξες τα πράγματα, ενώ λείπω; Γιατί έχουν δημιουργηθεί σκηνικά. Έχουμε πει δεν τραβάμε, δεν αγγίζουμε τσάντες, γιατί έχουν πάρει ξυραφάκια, έχουν λείψει κάποια πράγματα. Ναι, είχαμε και κλοπές"

Δείτε το απόσπασμα με όσα είπε η Καλέργη:

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ