VIRAL

"Καυτές" αποκαλύψεις για Ισπανούς παίκτες από πρώην παίκτρια ριάλιτι

"Καυτές" αποκαλύψεις για Ισπανούς παίκτες από πρώην παίκτρια ριάλιτι

Μετά τη δημοσιότητα που απέκτησε μέσα από τη συμμετοχή της στο ισπανικό "Big Brother", η Μπελέν Ρόκα προχώρησε ένα βήμα... παραπέρα, αποκαλύπτοντας ερωτικούς δεσμούς που σύναψε με άσους της La Liga!

O "Μεγάλος Αδελφός", στον οποίο συμμετείχε στην ισπανική έκδοσή του, έδωσε την ευκαιρία στην Μπελέν Ρόκα να "συστηθεί" στο κοινό της ιβηρικής χερσονήσου και το αποτέλεσμα είναι να έχει τώρα κοντά στους 80.000 νοματαίους που την ακολουθούν μέσω της δραστηριότητάς της στο Instagram.

Ε, αυτή τη δημοσιότητα που έχει σκέφτηκε να την "καλλιεργήσει" ακόμα περισσότερο καθώς μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Primera Linea", έβγαλε στη φόρα αρκετά μυστικά παικτών που αγωνίζονται στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι τα μυστικά τους έχοντας ερωτική σχέση μαζί τους! "Είχα σεξουαλικές επαφές με αρκετούς ποδοσφαριστές.

Τα δίνουν όλα κατά τη διάρκεια των σχέσεων. Είναι νέοι, είναι ωραίοι και μπορούν να σε πάνε διακοπές σε υπέροχα μέρη.

Γιατί δεν πρέπει να μου αρέσουν", εξομολογήθηκε η πρώην παίκτρια του διάσημου ριάλιτι, για να ρίξει τη "βόμβα" στο φινάλε της συνέντευξής της, λέγοντας:

"Ήμουν με έναν παίκτη της Σεβίλλης, έναν της Μπέτις, έναν της Μπαρτσελόνα και έναν της Ρεάλ Μαδρίτης". Το αν οι παραπάνω παίκτες ήταν ελεύθεροι ή δεσμευμένοι δεν το διευκρίνισε. Εχεμύθεια πάνω απ'όλα!

Η ΜΠΕΛΕΝ ΡΟΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM:

View this post on Instagram

# . . . . #dress #coquette

A post shared by Belén Roca (@belenroca_) on

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ