ΣΤΗΛΕΣ

Καρφιά του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα βραβεία της FIFA (VIDEO)

Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo runs with the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε live συζήτηση με τους θαυμαστές του και φρόντισε να ρίξει τα καρφιά του για τα βραβεία της FIFA και κυρίως για εκείνο του καλύτερου γκολ.

Μεγάλη συζήτηση υπάρχει ακόμα σχετικά με το εάν ο Μοχάμεντ Σαλάχ άξιζε να κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο γκολ της περσινής χρονιάς από τη FIFA. Αρκετοί θεωρούν πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός έχει πετύχει καλύτερα τέρματα από εκείνο που ήταν τελικά υποψήφιο και κέρδισε, ενώ άλλοι θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να είναι ο νικητής.

Ανάμεσα σε αυτούς φυσικά είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο επιθετικός της Γιουβέντους έκανε live συζήτηση με τους ακολούθους του στο instagram και ανάμεσα σε άλλα κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Μεταξύ άλλων ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε: "Τα βραβεία είναι βραβεία. Έχω πολλά μηνύματα για το βραβείο του Πούσκας. Έλα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχω ήδη ένα στο μουσείο μου. Ο Σαλάχ το άξιζε, ήταν ένα καλό γκολ. Και συγχαρητήρια στον Μόντριτς που νίκησε. Πολύ καλός. Αλλά το ψαλιδάκι μου ήταν ένα εξαιρετικό γκολ. Ας είμαστε ειλικρινής. Φυσικά και το δικό μου γκολ ήταν το καλύτερο. Έτσι, είναι η ζωή".

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο και θυμηθείτε το γκολ του Πορτογάλου επιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ