ΣΤΗΛΕΣ

Ίντερ - Μίλαν: Τα "καυτά" ημίγυμνα μηνύματα στον Ικάρντι πριν το ντέρμπι!

Ίντερ - Μίλαν: Τα "καυτά" ημίγυμνα μηνύματα στον Ικάρντι πριν το ντέρμπι!

Η διάσημη οπαδός της Ίντερ, Έιπριλ Σάμερς, "καίγεται" για τη νίκη στο ντέρμπι της πόλης με την Μίλαν και για αυτό έστειλε "hot" μήνυμα μέσω videos που ανέβασε στο Twitter στον Μάουρο Ικάρντι!

Τα τελευταία χρόνια το "Derby della Madonnina" έχει χάσει λίγο από τη δυναμική του ελέω της απόλυτης κυριαρχίας της Γιουβέντους εντός των συνόρων, όμως φέτος Μίλαν και Ίντερ φιλοδοξούν να είναι πιο ανταγωνιστικές και να κάνουν τα πρώτα τους αποφασιστικά βήματα για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Μετά δε από την πρώτη γκέλα της "βέκια σινιόρα" το απόγευμα του Σαββάτου (1-1 εντός έδρας με Τζένοα), το ματς των δύο ομάδων στο "Μεάτσα" το βράδυ της Κυριακής απέκτησε ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και άπαντες περιμένουν ποιος εκ των Ικάρντι ή Ιγκουαΐν θα επικρατήσει στη μεταξύ τους μάχη.

Λίγες ώρες πάντως πριν το μεγάλο ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου, η Έιπριλ Σάμερς, ένθερμη και διάσημη συνάμα τιφόζα της Ίντερ "έδωσε το σύνθημα" για τη μεγάλη νίκη.

Πώς; Ανέβασε δύο videos στον προσωπικό λογαριασμό της όπου φοράει μόνο τα εσώρουχά της (φυσικά στα χρώματα της αγαπημένης της ομάδας) και εύχεται καλή επιτυχία στην Ίντερ και στον αγαπημένο αρχηγό της Μάουρο Ικάρντι!

Λέτε να υπάρχει απάντηση από την πασίγνωστη για τα ροσονέρα συναισθήματά της, Κλάουντια Ρομάνι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ